Croqs Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Normalde dikdörtgen gözlük kullanıyordum fakat değişiklik olsun diye bu sefer yuvarlak aldım. Fotoğraftaki gibi burnumun üzerinde duruyor. Normal bir durum mu?
Normalde dikdörtgen gözlük kullanıyordum fakat değişiklik olsun diye bu sefer yuvarlak aldım. Fotoğraftaki gibi burnumun üzerinde duruyor. Normal bir durum mu?
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #2 Normaldir, silikonlu olanlarda da öyle bir durum var. O yukarı kısım iki camı birbirine bağlamak için diye tahmin ediyorum.
Normaldir, silikonlu olanlarda da öyle bir durum var. O yukarı kısım iki camı birbirine bağlamak için diye tahmin ediyorum.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 25 Temmuz 2022 #3 Normal hocam ben düz cam kullanıyorum zevk için aynı durum oluyor.(takmayın kafaya kimse dibinize giripte bakmaz nasıl duruyor diye gözlüğünüz)
Normal hocam ben düz cam kullanıyorum zevk için aynı durum oluyor.(takmayın kafaya kimse dibinize giripte bakmaz nasıl duruyor diye gözlüğünüz)
Croqs Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 Teşekkür ederim ikinizede hocam boşa çerçeve parası verecektik yoksa
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 25 Temmuz 2022 #5 Croqs dedi: Teşekkür ederim ikinizede hocam boşa çerçeve parası verecektik yoksa Genişletmek için tıkla... Sizin isteğiniz üzerine özel çerçeve yaparlar ama dediğiniz gibi bir miktar ücret karşılığında.
Croqs dedi: Teşekkür ederim ikinizede hocam boşa çerçeve parası verecektik yoksa Genişletmek için tıkla... Sizin isteğiniz üzerine özel çerçeve yaparlar ama dediğiniz gibi bir miktar ücret karşılığında.