Yuzu emulator hareket sensörü nasıl ayarlanır?

boreas37

Decapat
Elimde Pusat Clutch gamepad var internette hareket sensörü olduğu yazıyor ama ben bunu kullanamadım, bir de telefona emülatörde kullanmak için program yükledim ama sanırım telefonumun hareket sensörü ayarlı değil o saçma sapan yönlere dönüp durdu. İkisinden birini nasıl ayarlayabileceğimi söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pusat Clutch Gamepad'in hareket sensörü teknolojisi sadece Nintendo Switch için destekleniyor Pusat Clutch Gamepad'i Android telefonunuza bağlamak için Bluetooth veya 2.4GHz bağlantı kurabilirsiniz telefonunuzun hareket sensörü ayarlarını kontrol etmek için telefonunuzun ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz.

Pusat Clutch Gamepad'in hareket sensörü teknolojisi sadece Nintendo Switch için destekleniyor Pusat Clutch Gamepad'i Android telefonunuza bağlamak için Bluetooth veya 2.4GHz bağlantı kurabilirsiniz telefonunuzun hareket sensörü ayarlarını kontrol etmek için telefonunuzun ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz.
Hocam ayarlarda bulabilsem yapardım ama bulamadım, şuan dışardayım yol bulmaya çalışıyorum navigasyon çubuğu baktığim yönü bile göstermiyor ne oldu acaba buna?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı