Yuzu ile Mortal Kombat 11 oynanır mı?

Thesedat

Centipat
Daha fazla  
Selam, iyi günler. Ben Mortal Kombat 11 oynamak istiyorum ama sistemim çok iyi değil. 512 MB VRAM 1.7GHz işlemci ve 4 GB RAM'e sahibim acaba. Nintendo Switch emülatörü yuzu üzerinden Mortal Kombat 11 oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatör de senin sistemini kullanıyor. Aynı emülatörde o ayarda bir oyunu önceden oynadın mı?

MK11 GFN'ye geldi mi ki?

Reis GFN'yi birak 1GB dosyayı indirmek için 30 dakika bekliyorum.

Emülatör de senin sistemini kullanıyor. Aynı emülatörde o ayarda bir oyunu önceden oynadın mı ?

Mk11 Gfn'ye geldi mi ki ?
Reis Gfn yi Birak 1gb dosyayı indirmek için 30 dakika bekliyorum

Selam, iyi günler. Ben Mortal Kombat 11 oynamak istiyorum ama sistemim çok iyi değil. 512 MB VRAM 1.7GHz işlemci ve 4 GB RAM'e sahibim acaba. Nintendo Switch emülatörü yuzu üzerinden Mortal Kombat 11 oynayabilir miyim?
Üzülerek söylüyorum sistemin iyi değilse emülatör ya açılır çok düşük fps değerleri alırsın yada açılmaz ekran kartın nedir ?

Reis GFN'yi birak 1GB dosyayı indirmek için 30 dakika bekliyorum.

Reis Gfn yi Birak 1gb dosyayı indirmek için 30 dakika bekliyorum
Arkadaş Geforce Now yazıp soru işareti atmış da ondan sordum gfnde var mı diye, ben yok diye biliyorum ki saçma olur o oyunun orada olması. Ani hareketler gerektiriyor, işkenceye döner multiplayer oynamak

PC versiyonunu al kasmadan oyna ya.

Eğer yaptıysan bir ekran görüntüsü bekleriz. PC'de Switch emulatörü nasıl çalışıyor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı