E Eray.Yılmaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. PC'ye yüzü indirdim ve Games yüzü sitesine girdiğimde red Dead redemtion 1'i bulamıyorum bunu nedeni nedir? Ve indirsem virüs kapar mı PC?
Arkadaşlar merhaba. PC'ye yüzü indirdim ve Games yüzü sitesine girdiğimde red Dead redemtion 1'i bulamıyorum bunu nedeni nedir? Ve indirsem virüs kapar mı PC?
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 26 Ağustos 2023 #2 Ryujinx daha iyi. Artı 0 Eksi
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 26 Ağustos 2023 #3 Emre Mercury dedi: Ryujinx daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda değil. RDR hakkında bilgim yok ama. Artı 0 Eksi
Emre Mercury dedi: Ryujinx daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda değil. RDR hakkında bilgim yok ama.
KS KS E Eray.Yılmaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 Emre Mercury dedi: Ryujinx daha iyi. Genişletmek için tıkla... Virüs olmaz demi Artı 0 Eksi
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 26 Ağustos 2023 #5 Berk Count dedi: Çoğu oyunda değil. RDR hakkında bilgim yok ama. Genişletmek için tıkla... RDR için daha iyi. Eray.Yılmaz dedi: Virüs olmaz demi Genişletmek için tıkla... xenia - Xbox 360 Research Emulator xenia is a BSD licensed open source research project for emulating Xbox 360 games on modern PCs. xenia.jp Xenia üzerinden indirseniz daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Berk Count dedi: Çoğu oyunda değil. RDR hakkında bilgim yok ama. Genişletmek için tıkla... RDR için daha iyi. Eray.Yılmaz dedi: Virüs olmaz demi Genişletmek için tıkla... xenia - Xbox 360 Research Emulator xenia is a BSD licensed open source research project for emulating Xbox 360 games on modern PCs. xenia.jp Xenia üzerinden indirseniz daha iyi olur.
KS KS E Eray.Yılmaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #6 Emre Mercury dedi: Ryujinx daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ryujinx'i açtığımda bilgisayarınız zararlı dosyalardan korundu gibi bir şey dedi bende çalıştıra bastım bir sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Emre Mercury dedi: Ryujinx daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ryujinx'i açtığımda bilgisayarınız zararlı dosyalardan korundu gibi bir şey dedi bende çalıştıra bastım bir sorun olur mu?