AnTCoasTCooL Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi PC'deki klasör programlar vs. hepsi kilitlendi (txt. Yzqe). Bunu nasıl düzeltebilirim yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2023
Başlıkta da belirttiğim gibi PC'deki klasör programlar vs. hepsi kilitlendi (txt. Yzqe). Bunu nasıl düzeltebilirim yardım edin.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 6 Kasım 2023 #2 bilgisayarı hemen kapatın.Bilgisayarı kapatmayın Kaspersky Free ile tarama yapın. Ransomware bulaşmış. sakın açmayın. Buradaki talimatları okuyun.
bilgisayarı hemen kapatın.Bilgisayarı kapatmayın Kaspersky Free ile tarama yapın. Ransomware bulaşmış. sakın açmayın. Buradaki talimatları okuyun.
AnTCoasTCooL Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 KaptanUfuk dedi: bilgisayarı hemen kapatın.bilgisayarı kapatmayın Kaspersky Free ile tarama yapın. Ransomware bulaşmış. sakın açmayın. Buradaki talimatları okuyun. Genişletmek için tıkla... PC kapatsam bunları nasıl yapacağım
KaptanUfuk dedi: bilgisayarı hemen kapatın.bilgisayarı kapatmayın Kaspersky Free ile tarama yapın. Ransomware bulaşmış. sakın açmayın. Buradaki talimatları okuyun. Genişletmek için tıkla... PC kapatsam bunları nasıl yapacağım
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 6 Kasım 2023 #4 AnTCoasTCooL dedi: PC kapatsam bunları nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Kapatmayın yazıyor zaten.
AnTCoasTCooL dedi: PC kapatsam bunları nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Kapatmayın yazıyor zaten.
AnTCoasTCooL Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 KaptanUfuk dedi: Kapatmayın yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Sory Malwarebytes ile taratıyorum zaten şu anda.
KaptanUfuk dedi: Kapatmayın yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Sory Malwarebytes ile taratıyorum zaten şu anda.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.746 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #6 AnTCoasTCooL dedi: Sory Malwarebytes ile taratıyorum zaten şu anda. Genişletmek için tıkla... Malwarebyts daha iyidir tarama olarak. tarayın silin muhtemelen çözülür.
AnTCoasTCooL dedi: Sory Malwarebytes ile taratıyorum zaten şu anda. Genişletmek için tıkla... Malwarebyts daha iyidir tarama olarak. tarayın silin muhtemelen çözülür.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.425 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Kasım 2023 #7 Hocam güvenli modda yapın taramayı. Sonuç alamazsanız sistem kurtarmayı deneyin. Yani sistemin daha eski bir zamandaki yedeğini yükleyin anlamında.
Hocam güvenli modda yapın taramayı. Sonuç alamazsanız sistem kurtarmayı deneyin. Yani sistemin daha eski bir zamandaki yedeğini yükleyin anlamında.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 6 Kasım 2023 #8 Hyper_6902 dedi: Malwarebyts daha iyidir tarama olarak. Tarayın silin muhtemelen çözülür. Genişletmek için tıkla... Şifrelenen dosyalar gidecek tamamen çözülmez.
Hyper_6902 dedi: Malwarebyts daha iyidir tarama olarak. Tarayın silin muhtemelen çözülür. Genişletmek için tıkla... Şifrelenen dosyalar gidecek tamamen çözülmez.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 6 Kasım 2023 #9 Gizli kopyaları da siliyor. Dosya kurtarma programını kullanıp kurtarmayı deneyin ve sakın bilgisayarı kapatmayın yoksa gider dosyalar.
Gizli kopyaları da siliyor. Dosya kurtarma programını kullanıp kurtarmayı deneyin ve sakın bilgisayarı kapatmayın yoksa gider dosyalar.
AnTCoasTCooL Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #10 KaptanUfuk dedi: Şifrelenen dosyalar gidecek tamamen çözülmez. Genişletmek için tıkla... Hepsi gitti glikojen dedi: Hocam güvenli modda yapın taramayı. Sonuç alamazsanız sistem kurtarmayı deneyin. Yani sistemin daha eski bir zamandaki yedeğini yükleyin anlamında. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme sadece C klasör için yapıyor D klasördeki bilgilerim gitti Turkıye anlasması dedi: Gizli kopyaları da siliyor. Dosya kurtarma programını kullanıp kurtarmayı deneyin ve sakın bilgisayarı kapatmayın yoksa gider dosyalar. Genişletmek için tıkla... PC format attım komple biçimlendirdim. Gitti hepsi.
KaptanUfuk dedi: Şifrelenen dosyalar gidecek tamamen çözülmez. Genişletmek için tıkla... Hepsi gitti glikojen dedi: Hocam güvenli modda yapın taramayı. Sonuç alamazsanız sistem kurtarmayı deneyin. Yani sistemin daha eski bir zamandaki yedeğini yükleyin anlamında. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme sadece C klasör için yapıyor D klasördeki bilgilerim gitti Turkıye anlasması dedi: Gizli kopyaları da siliyor. Dosya kurtarma programını kullanıp kurtarmayı deneyin ve sakın bilgisayarı kapatmayın yoksa gider dosyalar. Genişletmek için tıkla... PC format attım komple biçimlendirdim. Gitti hepsi.