Z flip 6 vs iPhone 16

Ya iPhone alacaksan 16 alma bence 14 al aynılar zaten Galaxy flip de çok vasıfsız bir telefon onun yerine aynı fiyata S23Ultra ya da S24+ Alabilirsin Samsung S serisinin kalitesinden zaten bahsetmeme gerek yok piyasadaki en kaliteli telefon serilerinden biri kamerası falan çok iyi

Z Flip 3-4-5 kullanan ve aktif olarak Z Flip 5 kullanmaya devam eden biri olarak söylemeliyim ki kesinlikle katlanabilir telefon almayın. Her yıl dayanıklılığını arttırıyoruz denilsede her yıl kaskoyla telefonu tamir ettirmek zorunda kalıyorum. Su geçirmemesiyle ilgili sertifikası bulunmasına rağmen su geçiren, orta şerit kısmından kırılan ve ekran jelatini 6-10 ayda 1 değiştirmek zorunda kalınan bir telefonu kesinlikle önermiyorum. iPhone 16'yı da aynı şekilde önermiyorum. Özellikle Türkiye fiyatı abartılı pahalı. Avrupa'da rekabette bulunduğu aynı fiyat dengi olan Android'lere göre %30 Türkiye'de pahalı satılan bir telefonu kesinlikle önermem. Samsung'un S serisi düzgün bir telefon tercih edin daha mantıklı.

Merhaba bir telefon alacağım sizce Z flip 6 mi iPhone 16 mi? Ayrıca Z flip 6'nin kamerası nasıl ve 4 sene gider mi telefon?
Katlanabilir cihazlarin bence biraz daha zamana ihtiyaci var uzun vadeli bir kullanim bekleyenler icin. Bu dediginiz cihazlardan 16 ama bana sorarsaniz 15 pro.

Bende katlanan telefonları çok seviyorum. Bu ikisi arasında kesinlikle Z flipi seçerdim ama. Gönlüm ile aklım çelişiyor. Hemen bozulacak bir cihaza o kadar para verme başına dert alma diyor. Siz de iyi düşünün. Heves uğruna alıp pişman olmayın. Ama gidip IPhone'da almayın bu kadar kazıklanmayın. S23 falan alın.

Kamera sensorleri hemen hemen aynı, ciddi fark olusturacak bir durum yok. Katlanabilir telefonlarin saglamligi hâla supheli, iPhone 16 yerine alabileceginiz daha iyi telefonlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı