Z fold 5 mi yoksa S23 Ultra mı?

Bütçe
50000

onuro

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, Samsung'un öğrenci indirimi kampanyası geri gelmiş.
Z fold 5 -> 53.000 TL.
S23 Ultra -> 41.000 TL.
S22 Ultra -> 32.000 TL.
Olmakta.
Sizce hangisini alayım?

S23 Ultra

S22 Ultra o işlemci yüzünden tercih edilecek telefon değil, Z fold 5 apayrı telefon, karizma bir telefon ama şu XXX.XXX kere açıp kapama garantisi olayı bana saçma geliyor Z fold bu yüzden almam, kardeşim ben o telefonu günde 100 kere belki daha fazla açıp kapatabilirim telefona ömür biçmelerine gerek yok hadi o sayıyı 2 sene dolmadan aştım ve telefonda sorun oldu sonra ne olacak parası benden mi çıkacak?

Hocam sizce Z Fold 5 alırsam katlanma sınırını aşarsam ve bozulursa kaça yaparlar?
Beni 5 sene götürmesi yeterli olacaktır.
Zaten 2. el telefonlarımı satan biri değilim.

Hocam sizce Z fold 5 alırsam katlanma sınırını aşarsam ve bozulursa kaça yaparlar?

Fold 5 mükemmel bir şey ya. Ama 100X yok diye biliyorum

Fold 5 mükemmel bir şey ya. Ama 100X yok diye biliyorum

Aynen hocam katılıyorum size ama Z Fold 5 ile S22 Ultra arasında kaldım. Yarın seçerim.
S23 ile S22 arasında çok fark görmedim fiyat farkı gereksiz geldi.

Hocam sizce Z fold 5 alırsam katlanma sınırını aşarsam ve bozulursa kaça yaparlar?

Onları hiç bilmiyorum ama bence zerre para çıkmamalı cebinden anca şöyle olur belli ücrete sıfırla takas imkanı olabilir 3000₺ mesela, tamir ise kuruş para çıkmamalı cepten.

Bende telefon satan biri değilim 1 kere sattım anca Samsung değişim kampanyası yaparım o kadar kişiye satmam.

Fold 5'in harici eksiği bu telefon bir amiral kamerasına özen göstermeliler S23 Ultra ile aynı olmalı telefoto kamera ve 100X Zoom muhakkak olmalı s ultranın aynısı, o zaman daha çok alıcı bulacaktır

Aynen hocam katılıyorum size ama Z fold 5 ile S22 Ultra arasında kaldım. Yarın seçerim.
S23 ile S22 arasında çok fark görmedim fiyat farkı gereksiz geldi.

S22'u arasında yapacaksan seçimi net fold 5 al hatta fold 4 bile alabilirsin

S22 serisi sıkıntılı bir seri lanet ettirir batarya tüketimi ve ısınma konusunda.

Hocam açıkçası katlanabilir telefonlar her zaman ilgimi çekmiştir, neden S23 dediniz merak ediyorum.
S22 ile S23 kasa olarak aynı, fiyat farkına değer mi?
Yarın birini seçip almam lazım.
Fiyat farkına kesinlikle değer. Katlanabilir telefonda ekran çizilme vb gibi şeyler daha çok oluyor, aynı zamanda çok uzun ömürlü olamuyorlar. S23 Ultra gerçekten şu ana kadarki en iyi Samsung telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…