Z fold 5 mi yoksa S23 Ultra mı?

Bütçe
50000
S23 Ultra. Fold 5 katlanabiliyor olması ve büyük ekran olması dışında her konuda S23 Ultra'dan geride. İhtiyaç duyma gibi bir durumunuz yoksa veya "Bir şey olmaz, denemek istiyorum" diyecek kadar zengin değilseniz ben S23 Ultra önerim.

Evet arkadaşlar, Samsung'un öğrenci indirimi kampanyası geri gelmiş.
Z fold 5 -> 53.000 TL.
S23 Ultra -> 41.000 TL.
S22 Ultra -> 32.000 TL.
Olmakta.
Sizce hangisini alayım?

Z fold 5 yeni bir tekneloji oldugu icin daha yüksek fiyata satılıyor ve bence pek gerekli bir şey degil donanim özellikleride neredeyse ayni bu yüzden S23 Ultra secerdim ben.

Büyük ekran ve fantezi işi telefon istiyorsanız Z fold5.
Performans istiyorsanız S23 Ultra.
Benim önerim S23 Ultra almanız olur çünkü Z fold5 performans olarak S23 ultradan daha geride ve ekranı normal telefonlara göre daha hassas. Bu yüzden kullanırken dikkatli kullanmanız gerekecektir.

Evet arkadaşlar, Samsung'un öğrenci indirimi kampanyası geri gelmiş.
Z fold 5 -> 53.000 TL.
S23 Ultra -> 41.000 TL.
S22 Ultra -> 32.000 TL.
Olmakta.
Sizce hangisini alayım?

Büyük ekran sizin işinize yarayacak bir şey ise kesinlikle fold 5 tercih edilir diye düşünüyorum.

Büyük ekran sizin işinize yarayacak bir şey ise kesinlikle fold 5 tercih edilir diye düşünüyorum.

Alınmayacak telefon değil ama aşırı pahalıya satıyorlar, zaten telefon konusunda günümüz için aykırı bir tasarım, bari algı oturana kadar S23 ultra'nın bir tık altına sat insanlar tercih etmeye başlasın sonraki modellerde bir miktar daha yükselt ama s ultrayı hiçbir zaman şimdiki gibi fersah fersah geçmesin fiyatı

Bence Z serisi çok güzel ancak S23 daha garanti ve daha iyi bir seçenek. Benim aşırı ilgimi çekiyor, işimi çok görür dersen Z Fold 5 de alınır.

Hocam katlanabilir telefonların daha gelişmesi lazım. Ekran kalitelerinin ve katlanabilme özellikleri daha geliştirilmeli. O menteşe arası o göçüğü kaldırmaları lazım. O yüzden cevabımı S23 Ultra'dan yana kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…