nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.194 Çözümler 6 11 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Z fold 6 alınır mı? 90.000 TL.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 nwc00 dedi: Merhaba, Z fold 6 alınır mı? 90.000 TL. Genişletmek için tıkla... Hayır.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.194 Çözümler 6 11 Temmuz 2024 #3 gorko dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 11 Temmuz 2024 #4 Hassas cihaz
Ratonelu00 Hectopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER İşlemci: RYZEN 7 2700X Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ Anakart: ASUS PRİME B450M-K Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 nwc00 dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Ultra zenginsen al tabii ama gidip de bir telefona 90k vermek saçma bence. O parayı daha iyi değerlendirebilirsin.
nwc00 dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Ultra zenginsen al tabii ama gidip de bir telefona 90k vermek saçma bence. O parayı daha iyi değerlendirebilirsin.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.194 Çözümler 6 11 Temmuz 2024 #6 Ratonelu00 dedi: Ultra zenginsen al tabii ama gidip de bir telefona 90k vermek saçma bence. O parayı daha iyi değerlendirebilirsin. Genişletmek için tıkla... 14 pro max kullaniyorum, alirsam bunu satacagim. Tanidigimda fold 3 var baya begendim. Pencere bakıcısı dedi: Hassas cihaz Genişletmek için tıkla... Hocam dusmelere karsi mi?
Ratonelu00 dedi: Ultra zenginsen al tabii ama gidip de bir telefona 90k vermek saçma bence. O parayı daha iyi değerlendirebilirsin. Genişletmek için tıkla... 14 pro max kullaniyorum, alirsam bunu satacagim. Tanidigimda fold 3 var baya begendim. Pencere bakıcısı dedi: Hassas cihaz Genişletmek için tıkla... Hocam dusmelere karsi mi?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 11 Temmuz 2024 #7 nwc00 dedi: 14 Pro Max kullanıyorum, alirsam bunu satacagim. Tanidigimda fold 3 var bayağı begendim. Hocam dusmelere karsi mi? Genişletmek için tıkla... Ford serisinin cihazlar hassas örnek bu videodaki gibi ama Ford 6 böyle mi bilmiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nwc00 dedi: 14 Pro Max kullanıyorum, alirsam bunu satacagim. Tanidigimda fold 3 var bayağı begendim. Hocam dusmelere karsi mi? Genişletmek için tıkla... Ford serisinin cihazlar hassas örnek bu videodaki gibi ama Ford 6 böyle mi bilmiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.194 Çözümler 6 11 Temmuz 2024 #8 Pencere bakıcısı dedi: Ford serisinin cihazlar hassas örnek bu videodaki gibi ama Ford 6 böyle mi bilmiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu testi izlemistim, kendini gelistirdigi soyleniyor. Webtekno'nun yaptigi testler de cok iyi, telefon ile ceviz kiramayacaksam niye aliyorum
Pencere bakıcısı dedi: Ford serisinin cihazlar hassas örnek bu videodaki gibi ama Ford 6 böyle mi bilmiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu testi izlemistim, kendini gelistirdigi soyleniyor. Webtekno'nun yaptigi testler de cok iyi, telefon ile ceviz kiramayacaksam niye aliyorum
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 11 Temmuz 2024 #9 nwc00 dedi: Bu testi izlemistim, kendini gelistirdigi soyleniyor. Webtekno'nun yaptigi testler de cok iyi, telefon ile ceviz kiramayacaksam niye aliyorum Genişletmek için tıkla... Evde kullanılacaksa iyi cihaz aslında ama bir yere düşerse sorun çıkarabilir.
nwc00 dedi: Bu testi izlemistim, kendini gelistirdigi soyleniyor. Webtekno'nun yaptigi testler de cok iyi, telefon ile ceviz kiramayacaksam niye aliyorum Genişletmek için tıkla... Evde kullanılacaksa iyi cihaz aslında ama bir yere düşerse sorun çıkarabilir.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.194 Çözümler 6 11 Temmuz 2024 #10 Pencere bakıcısı dedi: Evde kullanılacaksa iyi cihaz aslında ama bir yere düşerse sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran degisimleri de pahali diyorlar, bilemedim.
Pencere bakıcısı dedi: Evde kullanılacaksa iyi cihaz aslında ama bir yere düşerse sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran degisimleri de pahali diyorlar, bilemedim.