Z kuşağı hakkında kötü yorumlar

Yaşım 18. Sizinle şu anda lise seviyesindeki bilgilerimle konuşuyorum. Sanırım yanlışınız var. CHF'dan sonra Serbest Cumhuriyet Fırkası kuruldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isteği üzerine Ali Fetih Bey kurdu. Bu partiyi de gizliden Atatürk yönetti ama halkın bundan hiçbir zaman haberi olmadı.

Teknolojiden dolayı sanırım gençlik yanlış bir şekilde algılanıyor.

Sevgili dostum, bunlar duymakla saptanacak konular değil. Önce bir Mustafa Kemal biyografisi oku, sonra da Nutuk ve Medeni Bilgiler okuyabilirsin. Böyle şeyleri tarihçilerden okumak ve dinlemek gerekli. Çevremizden duyduklarımıza göre gezegenimizin şekline kare bile deriz. O yüzden hiç kimsenin dediğine güvenmemek lazım. Tarihi de bilimsel yöntem ile okumak gerekir.

Kitap kategorisine yeni bir konu açarsan kaynak önerisi de yapabilirim.

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsunuz orayı atladım.

Öncelikle şunu bil, fırkadan sonra parti açılmamıştır. Oluşum her zaman aynı kalmıştır. Yalnızca isim değiştirmiştir. Bu anlattıkların günümüz siyasetinde bir zihniyeti hatırlattı bana ama çok bahsetmek istemiyorum .
Bilgi sayfalarına, oyunlardan daha çok uğramaya çalışın. Ben yeri geldiğinde terör gruplarının bile amaçlarını, hedeflerini, kuruluş dönemlerini okurken, sizlerin daha ülkenin kurucusundan ve ilk yasal siyasi partisinden haberinizin olmaması hayrete düşürdü.

Son düzenleme:
Bir kuşağı genelleme yapmak yanlış her insan kötü olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…