Z11 alınır mı?

Bütçe
1000

kqzey

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: RYZEN 5 3400G , EKRAN KARTI: RTX 2060 SUPER , ANAKART: B450M , RAM: 16GB (8X2) , HARDİSK: M2 SDD (476GB) , SSD (222GB) , HDD (931GB) 180 HZ MONİTOR.
Alınır mı? Çok uzun güne geldiği için sordum. Bir de F tuşları yön tuşları çalışıyor mu bu klavyede?

Kesinlikle alınır dün elime ulaştı klavye gerçekten çok iyi. Yön tuşları FN+ W a s D ile çalışıyor. 10 günde geliyor bu arada.

Nereden aldınız? Acaba? Linkini atabilir misiniz?

Hocam gündelik tarayıcı kullanımında bir sorun yaşamam zaten. Ancak hala yön tuşları ile oynamam gereken oyunlar olabiliyor, pes, FIFA gibi.
Hocam o oyunlar zaten klavye ile oynanmaz güzel bir gamepad alın kendinize. Bu aralar Aliexpress'te çok iyi indirimler oluyor onları kovalayın derim. 8BitDo Ultimate C önerim fakat Gamesir Nova Elite'e de bakabilirsiniz.

Hocam o oyunlar zaten klavye ile oynanmaz güzel bir gamepad alın kendinize. Bu aralar Aliexpress'te çok iyi indirimler oluyor onları kovalayın derim. 8BitDo Ultimate C önerim fakat Gamesir Nova Elite'e de bakabilirsiniz.
Elimde bir gamepad var zaten. Arkadaşımla oynarken genelde arkadaşlarım gamepad ben klavye ile oynuyordum. 2015 yılından beri oynadığım için klavyeden oynamaya çok alıştım hatta klavyeden daha iyi oynuyorum diyebilirim.

Elimde yedek bir klavye var, sanırım o tarz durumlarda o klavyeyi kullanacağım tek alternatif o gibi. Çünkü klavyenin sarı versiyonunun hiçbir driverını bulamadım açıkçsaı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı