Bu kadar ucuza gelirse mantıklı fakat 1300TL civarlarını aşarsa modlama vesaire ile değmez. Çınlama sesi için stabiliziter yerine lube yapmanız daha iyi olur.
Wraith'de yağ kalmamış, nereden alabiliriz?
Bu kadar ucuza gelirse mantıklı fakat 1300TL civarlarını aşarsa modlama vesaire ile değmez. Çınlama sesi için stabiliziter yerine lube yapmanız daha iyi olur.
Switchleri sökmek gerekiyor mu hocam?
Keycaps ve switchleri nereden bu kadar ucuza aldınız?O kadar harcamadık be hoca
Switch 200
Keycaps 100
Modlama 210
510 TL harcama yaptık, çok mu?
Keycaps ve switchleri nereden bu kadar ucuza aldınız?
Bilmiyorum. Tam hatırlamasam da vergi ile beraber 100 lira civarına çok güzel keycaps takımları vardı. Ben sadece bir takım aldım. Pişmanım, şu an olsa 2-3 tane takım alır değişe değişe kullanırdım. Mevcut kullandığım keycaps beni sıkmaya başladı.
@Atakan_1
Elektronik: Çeşitli switch indirimleri
Cıy asura - X35 192 TL, X70 389 TL. https://tr.aliexpress.com/item/1005005537142958.html?spm=a2g0o.cart.0.0.78f2406aaEWRsr&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur Agır tactile, Outemu hotswap soketlerine uyumlu. - Grain Gold X zuoce bubblegum - X30 168 TL...www.technopat.net
Z11 için keycaps önerisi
İndirimde keycap almayı kaçıranlar için çok iyi fiyata buldum ama hangisini alsam diye arada kaldım sizce hangisini almalıyım? Ucuza bunlar gibi keycap bulup atarsanız onlara da bakabilirim. Aldığım E Yooso Z11 İngilizce düzen bu arada...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.