Z11 klavye için Switch puller önerisi

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Z11 klavyenin pullerı çok kötü. 1 tane çıkardım o da zorla orta parmağımı morarttı. Herhangi bir siteden puller önerisi lazım. Bütçe için kısıtlama yok, yeter ki çıkarsın yurt içi olsa iyi olur. @Hyperciaa @Zelrael

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yedek gelen turuncu tuşlarla değiştiricem diye tuşları çizdim çıkarırken. Switch'i deneyeyim dedim hareket bile ettiremedim ellemedim hiç.

Buna benzer bir şey alsanız yeter ilk bulduğum link attım, ben öyle çıkardım kendi aparatından 10 kat daha kolay çıktı ve elimi acıtmadı.
Ben de yedek gelen turuncu tuşlarla değiştiricem diye tuşları çizdim çıkarırken. Switch'i deneyeyim dedim hareket bile ettiremedim ellemedim hiç.
Valla ben çoğu switchin üstteki yeri kırmak zorunda kaldım çıkarırken.
Valla ben çoğu switchin üstteki yeri kırmak zorunda kaldım çıkarırken.
Bu arada ilkel yöntemlerle çıkaranlar vardı da nasıl çıkarıyorlar hiçbir fikrim yok biri bıçakla çıkardım demişti.

Aman hocam tuş çıkaracağız diye bir yerimizi kesmeyelim xD.

Vallahi denedim ben meyve bıçağı ile ama çok tehlikeli, önceden gevremişse bıçak (genellikle öyledir) kırılır ve bir yerinize sıçrar, ben kırdımama bana gelmedi.

Alıyorum hocam ben bunu satıcısı orijinal spelt.

Bende yamulttum, en sağdaki CTRL ve FN2 tuşunu.

Bunun gibi olanlardan herhangi birini alabilirsin

Bunlar direk tam güç uygulayınca çıkarır değil mi?

Bunlar direk tam güç uygulayınca çıkarır değil mi?
Yinede zor oluyor switch çıkartması çoğu outemu soketinden. İleri geri yaparak çıkar direkt yukarıya abanarak değilde

Yinede zor oluyor switch çıkartması çoğu outemu soketinden. İleri geri yaparak çıkar direkt yukarıya abanarak değilde
Ön ve arkadaki switch cliplerini ittiğinden emin ol

Yine de zor oluyor switch çıkartması çoğu Outemu soketinden. İleri geri yaparak çıkar direkt yukarıya abanarak değil de.

Tamam bir soru daha soracağım. Bu switchi ben bayağı zorladım çıkarırken PCB'ye zarar gelmiş midir? Switche geldiği kesin

@Zelrael

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…