Z11 Neo Yeni Kasa Düzeni ve Kablo Sleeve Yapmak

Kablo düzeni nasıl olmuş ?

• Çok iyi.

Oy: 27 55,1%
  • Oldukça iyi.

Oy: 9 18,4%
  • İyi .

Oy: 7 14,3%
  • İdare eder.

Oy: 2 4,1%
  • Ben olsam daha iyisini yapardım.

Oy: 4 8,2%

• Oy verenlerin toplamı
    49
Cevap veremedim kusura bakma sen nereyi sökmek istediğini ne yapmak istediğini görsel olarak anlat sana öze bir video çekmeye çalışacağım ilk müsait zamanımda.

Kasanın son hali kabloları ben sleeve yaptım.

Kasanın her yerini söküp taksanız süper olur mümkünse. Yan kapakları iki kişi zor açtık ve şansa açtık. Sıvı soğutma montajı yapmak istiyorum fakat üst ve ön tarafın nasıl söküldüğü hakkında fikrim yok.

Takmas
Takması da ayrı bir dert. Denk getiremedik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
istediğin video

Arkadaşlar kasa kapakları sökme videosu buyurun :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolar için çok teşekkür ederim. Yan kapakları çıkarmak için de video çekerseniz çok memnun olurum. Ben çıkarırken çok zorlandım. Açmaya korkuyorum. Çok sert davranıyorum. Yanlış bir şey yapıp kırmaktan korkuyorum.

Yan kapak derken ? Herhangi bir kasanın yan kapakları nasıl açılıyorsa bu da o şekilde açılıyor kastettiğiniz ne tam olarak ?

Sağ ve sol kısımları. Bana çok değişik geldi. Eskisinde direk çekiyordum ve geliyordu. Bu daha değişik gibi. Kapağı söküp takması.

Kabloları nasıl bu şekilde yaptınız? Çok güzel gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…