Z11 RGB yapılabilir mi?

Tekrardan yazdığımı okudum çok saçma bir yazı olmuş. K617 Fizz çok yay sesi çıkarıyor ben içindeki ledi çıkarsam Z11'in de içindeki ledi çıkarsam takabilir miyim acaba diye düşünmüştüm.

Merhaba. Z11 LED modeli yani sadece sarı yanan modele sahibim. Evde K617 Fizz RGB klavye var. K617 Fizz'in ışığını Z11'e nasıl uygulayabilirim?
Uygulayazsiniz. Bütün LEDler SMD ve analarta lehimli. Topla. 230 tane lehim sökmeniz gerekir. Ve kontrolcü de Lehimli. Yani kendi PCBnizi yapmanız lazım

Tekrardan yazdığımı okudum çok saçma bir yazı olmuş. K617 Fizz çok yay sesi çıkarıyor ben içindeki ledi çıkarsam Z11'in de içindeki ledi çıkarsam takabilir miyim acaba diye düşünmüştüm.
Hocam 130 birinde 130 birinde toplam 260 adet 35mmX28Mm LEDleri karta aktarmalsiniz. Sıcak hava tabancası ve SMD lehimi lazim. Mümkün ama tecrübe ve zaman gerektiriyor

Son düzenleme:
Merhaba. Z11 LED modeli yani sadece sarı yanan modele sahibim. Evde K617 Fizz RGB klavye var. K617 Fizz'in ışığını Z11'e nasıl uygulayabilirim?
Keşke böyle bir şeyi düşünmek yerine Z11 RGB alsaydınız.

şimdi eski 110LEDli bir klavyeden 45 LED söktüm proje icin. 1 saatimi aldı. Cok zor çünkü LEDler büyük ihtimalle 35X28mm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı