Z170, i5 6600 sistem toplama

Narkoz

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sistemimizin siparişini geçtik İnşallah geldiği zamanda kurulumu gerçekleştirirken devam ediceğim ama bir kaç sorum olacak.

Sistem:
  • İ5 6600 İNTEL
  • ASUS Z170 PRO GAMİNG
  • ASUS ROG STRİX 1060 GTX
  • CORSAİR CARBİDE SPEC 03
  • SANDİSK 250GB SSD
  • 500 GB HARDDİSK MEVCUT
  • Seasonic M12 II 620W EVO EDİTION
  • KİNGSTON 8GB HYPERX 2666MHZ RAM
Evet arkadaşlar öncelikle soğutucu yok biliyorum anakartı iyi tuttum çünkü ileride işlemci ve ekran kartı yükselttiğimde sorun yaratmasın istiyorum. Yine RAM'a ek yapıcam 1 ay içinde 16'a yükselecek.
Soğutucu sıvı soğutucu koyucam ama en az 2 ay zor gözüküyor ki CS GO dışında oyun oynamayacağım için zorlayacağını düşünmüyorum.
  1. Asıl sorum ise şu stok soğutucu sorun yaratır mı ?
  2. PSU problem çıkarır mı ?
  3. Termal macun sipariş vermem gerekiyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar
Akssa venom A10 sıvı soğutucu takviyesi yapmaya karar verdim.lakin Bu kasaya montajda sorun olur mu neresine yapmalıyım ?
Üste yapsam sorun olurum yada arka fanı söküp taksam kasa için sıkıntı olur mu ?
Son sorum yada stok dan takıp bir tane daha 8gb 2666 MHz ram mi almalıyım
Teşekkür ederim

Arkadaşlar
yardımcı olacak kimse yok mu acaba videolardan bir şey anlaşılmıyor.
Bir sorum daha bu kasada PSU yu Fan kısmını üste getirende var aşağıya çevirende var nasıl olucak ?

Arka fanı çıkarıp oraya da takabilirsin üst kısmada takabilirsin. Benim görüşüm arka fanı sökme üst kısma tak derim. Eğer soğutucu almayı düşünürsen tabi. Ama benim görüşüm stok soğutucu yeterli olacaktır ve sıvı soğutma bu sistem için biraz fazlalık gibi ileride işlemciyi değiştirdiğin zaman sıvı soğutucu düşünürsün. Bütçeni RAM veya daha fazla bir depolama alanına sahip HDD almak için kullanabilirsin. Sistemin hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ram mi soğutucu mu diye arasında kaldım ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…