O Osman Fc Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #1 Telefonum Z2 yi 4.4.4 yapınca Recep abinin videosundaki gibi root olmuyor . Anlatım lazım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Telefonum Z2 yi 4.4.4 yapınca Recep abinin videosundaki gibi root olmuyor . Anlatım lazım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Aralık 2014 #2 Burada Kaan ne güzel anlatmış, siz de buna karşılık daha detaylı anlatım istiyorum yazmışsınız: Sony Xperia Z2 4.4.4 güncellemesi ile Root Önce takıldığınız veya yapamadığınız yeri yazacaksınız, sonra sabırlı bir bekleyiş içerisinde çözüm gelmesini bekleyeceksiniz. Beklerken bir yanda da sizin sorununuza çözüm üretmeye çalışmanız gerek. Bir sorun ancak böyle çözülebilir.
Burada Kaan ne güzel anlatmış, siz de buna karşılık daha detaylı anlatım istiyorum yazmışsınız: Sony Xperia Z2 4.4.4 güncellemesi ile Root Önce takıldığınız veya yapamadığınız yeri yazacaksınız, sonra sabırlı bir bekleyiş içerisinde çözüm gelmesini bekleyeceksiniz. Beklerken bir yanda da sizin sorununuza çözüm üretmeye çalışmanız gerek. Bir sorun ancak böyle çözülebilir.