Z2 Nerden Alınmalı ?

Dincer

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Yaşadığım şehirde Sony center olmadığı için mecburen diğer mağazalara yönelmek zorundayım. 3 seçeneğim var Vatan, Media markt ve Teknosa sizce nerden almalıyım? Hangi firmanın satış sonrası hizmeti daha iyi?

Ben Vatan Bilgisayar öneriyorum. Hadime değil ama Z2 parasını haketiyor mu? İş adamıysanız başka ama Z2 benim gözüme pahalı geldi.

İş adamı değilim tabii ki ama telefonu aktif kullanıyorum nerdeyse her işimi ordan halletmeye çalışıyorum. Genellikle diğer cihazları alsam güncelleme desteğinin uzun süre devam edeceğini sanmıyorum ondan 1 yıl sonra kasmalarla karşılaşacağımı düşünüyorum. Z2 bana da biraz fazla geldi fiyatı ama beni daha uzun idare edeceğini düşündüğüm için ona yöneldim.

Yok hocam Z2 ye karar kıldım inşallah bir sorun olmazsa en geç çarşambaya almayı düşünüyorum. Nexus'un yazılım desteği çok iyi ama Z2 kadar malzeme kalitesi olduğunu düşünmüyorum bence Z2 de uzun süre yazılım desteği alacaktır.

Tabii ki aldığım zaman direkt burdayım. @Egemen beyde de Z2 var onun bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. :D

Buarada bi tavsiyede bulunun ama. :D Ben açıkçası Media markt'tan almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı