B bKv Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2017 #1 Ben bugün aldığım bilgisayar bileşenlerini birleştirdim fakat onboard kullanacağım bilgisayara HDMI bağlayıp çalıştır dediğim zaman hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2017
Ben bugün aldığım bilgisayar bileşenlerini birleştirdim fakat onboard kullanacağım bilgisayara HDMI bağlayıp çalıştır dediğim zaman hiçbir şekilde görüntü alamıyorum.
ALP ÇOLAK Hectopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2017 #2 Bende aynı durumdayım, bilgisayar bileşenlerini topladım ama bir türlü anakart üzerindeki HDMI ve DisplayPort çıkışları çalışmıyor. Son düzenleme: 27 Aralık 2017
Bende aynı durumdayım, bilgisayar bileşenlerini topladım ama bir türlü anakart üzerindeki HDMI ve DisplayPort çıkışları çalışmıyor.
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 27 Aralık 2017 #3 Biraz daha detay verebilirsen sorununa çözüm bulabiliriz. Anakartın üzerinde harici ekran kartı var mı? TV yada monitörde denedin mi?
Biraz daha detay verebilirsen sorununa çözüm bulabiliriz. Anakartın üzerinde harici ekran kartı var mı? TV yada monitörde denedin mi?