MekoKeko Hectopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2017 #1 Bilgisayarımı yeni topladım fakat aygıt yöneticisine girdiğimde PCI basit iletişim denetleyicisi bilinmiyor gözüküyor. Intel'in sitesinden chipset software'i de yükledim ama değişmedi. Acaba sebebi nedir ? Anakart : Msi Z270 Gaming Pro Carbon İşlemci : Intel i7-7700k Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2017
Bilgisayarımı yeni topladım fakat aygıt yöneticisine girdiğimde PCI basit iletişim denetleyicisi bilinmiyor gözüküyor. Intel'in sitesinden chipset software'i de yükledim ama değişmedi. Acaba sebebi nedir ? Anakart : Msi Z270 Gaming Pro Carbon İşlemci : Intel i7-7700k
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2017 #2 Download Intel® Chipset Device Software (INF Update Utility) Tekrar indir ve yükle.
MekoKeko Hectopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2017 #3 Avengers dedi: Download Intel® Chipset Device Software (INF Update Utility) Tekrar indir ve yükle. Genişletmek için tıkla... Aynı yerden 3 kere indirdim ve yükledim fakat sonuç yine aynı maalesef.
Avengers dedi: Download Intel® Chipset Device Software (INF Update Utility) Tekrar indir ve yükle. Genişletmek için tıkla... Aynı yerden 3 kere indirdim ve yükledim fakat sonuç yine aynı maalesef.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #4 MekoKeko dedi: Aynı yerden 3 kere indirdim ve yükledim fakat sonuç yine aynı maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunu düzeltebildin mi?
MekoKeko dedi: Aynı yerden 3 kere indirdim ve yükledim fakat sonuç yine aynı maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunu düzeltebildin mi?