Z28 Android TV Box Açılmama Sorunu

Esque

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 16.11 tarihinde bu ürünü aldım ve yeni elime ulaştı. Güç kablosu İngiliz pin midir nedir ondandı. Çevirici aldım onun için. Fakat taktığımda ürün çalışmadı, çeviricide sıkıntı vardır dedim değiştirttim tekrar denedim yine olmadı. Bu sefer çevirici olmadan başka bir güç kablosu deneyeyim dedim çalışmadı. HDMI kablosu takılı, kumandanın pili takılı, güç kablosu da takılı fakat çalışmıyor. Ürün mü bozuk yoksa takmam gereken başka bir şey mi var?

5Volt 2Alik adaptörle çalışıyor, modem vb. evdeki başka bir ürünün ucu ürüne uyuyorsa ve belirtilen değerleri sağlıyorsa onunla dene.

HDMI kablosu yeni ise onun da sağlamlığını teyit et başka bir ürün ile. Farklı HDMI yuvaları varsa ürünün onları da dene. TV'den de kaynağı o HDMI yuvası olarak seçiyor olman gerekir.

Ürün hiç açılmıyor ya da hata veriyorsa satıcıyla temasa geç, para iadesi vs. için. Ürün sorunlu ve önerdiği çözüm yeterli değil ise dispute açacağını belirt, Aliexpress devamında yardımcı olur.
Hata vs. veriyorsa videoya alıp Youtube'dan linkini de verirsin.

İlk geldiğinde ingiliz pinli güç kablosu olduğu için daha yüksek volt değerine sahip bi kablo kullandım fakat korkup açmaya çalışmadım bozulur diye. Sonrasında da çalışmadı.

Recovery diye bir tuş varsa ona basılı tutarak fişi takıp bekle. Eğer yoksa AV yazan kulaklık jakına kürdan sokarak fişi takıp bekle. İki yöntemi de dene. Bunlara rağmen açılıyorsa içini aç zaten yüksek akımda yanmıştır veya bir kopukluk yok mu bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…