LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 18 Ağustos 2015 #11 hucre on bir dedi: 5.1.1 güncellemesini yaptınız mı? Ben yaptım. Birisi beni aradımı ses çıkmıyor telden. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Pc companion ile onarım yapın. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
hucre on bir dedi: 5.1.1 güncellemesini yaptınız mı? Ben yaptım. Birisi beni aradımı ses çıkmıyor telden. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Pc companion ile onarım yapın. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
hucre on bir Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 474 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2016 #12 Konu kilitlenebilir. Sorun çözülmemiştir. Sebeb olarak klasik sony sorunu ve cihazın cam olması. Cam olunca ciddende daha hızlı ısınıyor.
Konu kilitlenebilir. Sorun çözülmemiştir. Sebeb olarak klasik sony sorunu ve cihazın cam olması. Cam olunca ciddende daha hızlı ısınıyor.