Z3 Compact v3 Z3

fb__mehmet

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Selam arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. Acaba aralarında öyle ahım şahım fark varmı?

Selam arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. Acaba aralarında öyle ahım şahım fark varmı?
Z3 compact kullanıcısı olarak sana şunu söyleyebilirim ekran çözünürlüğü hd olduğu için için işlemciye daha az yük biniyor ve bu yüzden z3 ten daha performanslı oluyor. Boyutu ise tam ideal ele tamamen oturan bir cihaz. Yani aralarında 500 tl edecek kadar bir fark yok.

Sony şuanda sıkıntılı dönemlerini geçiriyor. LG yada HTC markalı telefonlara bakmanızı öneririm ama Sony'nin telefonlarına kötü demiyorum. Karar sizin.

İki modeli de kullandım. Z3 compact daha performanslı gibi geldi. Fakat iki modelde de pembe kamera sorunu yaşadım.

Performans açısından ikisi de gayet başarılı. Kendim z3 kullanıyorum tamamen senin büyük-küçük ekran seçimine kalmış bir şey.

Hiç bir firmanın minisini falan alma. G3/Meizu MX4/Oneplus One/S5 bak .

O kadar mini üretiyor bu firmalar, tek amaçları insanları kazıklamak mı?

Samsung gibi her S serisi telefona bir mini yapıp sonra destek vermemezlik yapmıyor her firma, insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen.

O kadar mini üretiyor bu firmalar, tek amaçları insanları kazıklamak mı?

Samsung gibi her S serisi telefona bir mini yapıp sonra destek vermemezlik yapmıyor her firma, insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen.
Sonynin de Samsungdan farklı bir yanı yok.

Hiç bir firmanın minisini falan alma. G3/Meizu MX4/Oneplus One/S5 bak .
Z3 compact bir mini telefon değil. Yanlış bilgilendirme yapma. Android cihazla cihazlar içinde en iyi destek Sony de. Yani Samsung la kıyaslama yapma. Sony Samsung' un çok çok ilerisinde bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…