Meg Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar bir aksilik çıkmaz ise yarın Sony xperia Z3 alacağım. Spigen markalı internetten ekran koruyucu almak istiyorum acaba kaliteli midir? Eğer kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar bir aksilik çıkmaz ise yarın Sony xperia Z3 alacağım. Spigen markalı internetten ekran koruyucu almak istiyorum acaba kaliteli midir? Eğer kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
RepublicOfGamers Hectopat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT / Bilgi İşlem 30 Ocak 2015 #2 spigen candır.
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 30 Ocak 2015 #3 Ben önlü arkalı aldım. Oldukça kaliteli ve kesimi güzel.
Meg Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #4 Bende önlü ve arkalı modelini almak istiyorum. Teşekkürler telefon elime geçince siparişi vereceğim.
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 31 Ocak 2015 #5 Ekran koruyucuyu videodaki gibi uygularsan tam hizalı ve baloncuksuz bir sonuç elde edersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran koruyucuyu videodaki gibi uygularsan tam hizalı ve baloncuksuz bir sonuç elde edersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Meg Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #6 kutusundan 2 tane ekran koruyucu çıktı sanırım birisi arka birisi ön taraf için bunları takayım mı yoksa Spigenden mi alayım
kutusundan 2 tane ekran koruyucu çıktı sanırım birisi arka birisi ön taraf için bunları takayım mı yoksa Spigenden mi alayım
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 31 Ocak 2015 #7 2 ön + 1 arka şeffaf koruyucu çıkıyor. Telefoncuların taktığı filmlerle alakası yok. Kalitesini hemen hissediyorsun. Ben buradan aldım. Sanırım en ucuzu burada. Sony Xperia Z3 SGP SPiGEN Ekran Koruyucu Crystal 2 ön 1 arka - SGP11249 - PDATeknoloji
2 ön + 1 arka şeffaf koruyucu çıkıyor. Telefoncuların taktığı filmlerle alakası yok. Kalitesini hemen hissediyorsun. Ben buradan aldım. Sanırım en ucuzu burada. Sony Xperia Z3 SGP SPiGEN Ekran Koruyucu Crystal 2 ön 1 arka - SGP11249 - PDATeknoloji
Alp timuçin Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 70 Yer Konya, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #8 SPİGEN kılıf kullanıyorum piyasada ki en kaliteli kılıf. Yanında gelen ekran koruyucu ise mükemmel
Tolga35 Hectopat Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 100 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2015 #9 S4 için olanını kullanıyorum gayet güzel ve kaliteli. Kendi sitesinden alabilirsin bence kayıt ol indirim kodu gönderiyolar indirimleri mesaj atıyolar şöylede link bırakıyım www.spigen.com.tr: Spigen Spigen Xperia Z3 Steinheil Ekran Koruycu (2ön+1arka)
S4 için olanını kullanıyorum gayet güzel ve kaliteli. Kendi sitesinden alabilirsin bence kayıt ol indirim kodu gönderiyolar indirimleri mesaj atıyolar şöylede link bırakıyım www.spigen.com.tr: Spigen Spigen Xperia Z3 Steinheil Ekran Koruycu (2ön+1arka)
Meg Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2015 #10 Teşekkürler hepinize. Yarın sipariş vereceğim, bu arada telefon efsaneymiş. Şu ana kadar okuduğum hiçbir sorun yok şansıma
Teşekkürler hepinize. Yarın sipariş vereceğim, bu arada telefon efsaneymiş. Şu ana kadar okuduğum hiçbir sorun yok şansıma