Z3 Pembe kamera sorunu

Arif YILMAZ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar cuma günü siparişini verdiğim Xperia Z3 telefonum an itibari ile elime ulaştı, sürümü 4.4.4 ve kamerasında pembeleşme sorunu var. Sürümü yükselterek bu sorundan kurtulabilir miyim? Yoksa direk değişim mi talep etmeliyim?

Telefonun kamera dışında bir sorunu yok ve çokta hoşuma gitti bir çözüm varsa aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.

Bende z3 varken bu sorunu yaşamıştım. Sony Mobile'a mail attım. Bunun normal olduğunu, manuel ayarda çekim yapmamı , bu pembeliğin ışık dengesinden kaynaklandığını söylediler. Güncellemeyle düzelen birşey değil. Garantiye versen de birşey değişmeyecek. Böyle kullanacaksın. Google'a z3 pink spot yazıp arattır. Fotoları gör. Sanırım ilk parti cihazlarda bu sorun var. Ben satıp Note 4 aldım memnunum.

sorun gündüz vardı ama floresan ışşığındanmıdır bilmem kayboldu bir anda cihazıda güncelledim şu anlık bi sıkıntı yok sadece arada kamerada modu değiştirdiğimde görüntü titriyor onu anlamadım

Kamerayı düz renkli bir zemine tutun. Duvar veya tavan gibi. Ortadaki pembelik devam edecektir. Fakat karışık renkli bir nesneye tutunca pembelik kaybolur.

Cihazı daha hiç renkli bir ortama tutupta bakmadım hep beyaz yada gri zeminlerde denedim ama akşam oldu ışığı yaktım herhangi bir pembelik yoktu yada ben öyle hissettim sabahleyin güzelce birkaç fotoğraf çekip atarım örnekleri.

Benim DSLR makinem de pembe çekiyor ayar yapılmadığı zaman. Işık dengesi ile ilgili olabilir problem. Manuel modda ayarlarla oynayıp ideal çekimi bulmayı deneyin eğer otomatik modda böyle bir sıkıntı varsa.
Cihazı değişim için yollayacağım, kutuladım kenara koydum. Hiç bir eksiği yok sadece iade ederseniz wi-fi a bağlanmayacak ve hat takmayacaksınız diyor ama ben sadece wi-fi a bağlandım sıkıntı olur mu?

Cihazı değişim için yollayacağım, kutuladım kenara koydum. Hiç bir eksiği yok sadece iade ederseniz wi-fi a bağlanmayacak ve hat takmayacaksınız diyor ama ben sadece wi-fi a bağlandım sıkıntı olur mu?
Hadi SIM kart anlarım da wi-fi bağlanınca ne oluyor ki? O da yeni mi çıkmış.. Önceden sadece SIM kart şartı vardı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı