Zephilotte Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 21 1 Mayıs 2018 #1 Ne kadar temizlersem temizleyeyim ses çıkıyor ve yavaş dönüyor. Sorun nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2018
Ne kadar temizlersem temizleyeyim ses çıkıyor ve yavaş dönüyor. Sorun nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dışlanmış Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #2 Benim kasa da bu model. Ses çıkmıyor ama. Sanırım fazla baskı uygulayıp dengesini bozmuşsun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2018
Zephilotte Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 21 1 Mayıs 2018 #3 Vidası gevşemiş diyorlar açmayı düşünüyorum üstünü zorlayarak.
furkanberk06 Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 209 1 Mayıs 2018 #4 2 kere falan vur ses kesiliyorsa yağla.
Zephilotte Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 21 1 Mayıs 2018 #5 Vurunca geçici olarak düzeliyor ama geri geliyor 1-2 saat sonra.
dışlanmış Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #6 Zephilotte dedi: Vidası gevşemiş diyorlar açmayı düşünüyorum üstünü zorlayarak. Genişletmek için tıkla... Pek bilemiyorum nasıl çıkarıldığını, aynısından bulursun ama bir yerden. Ve bilmeden de bir yeri zorlama bence, kalıcı hasar verebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2018
Zephilotte dedi: Vidası gevşemiş diyorlar açmayı düşünüyorum üstünü zorlayarak. Genişletmek için tıkla... Pek bilemiyorum nasıl çıkarıldığını, aynısından bulursun ama bir yerden. Ve bilmeden de bir yeri zorlama bence, kalıcı hasar verebilirsin.