Z370 Anakart Tavsiyesi

dragonfly

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 vatanın stoklarında olmadığı için bu anakartla aynı düzeyde anakart arıyorum. Benim bulduğum anakart: MSİ Z370 Gaming M5. Sizin vatandan önerileriniz var ise beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her hafta açmanın mantığı yok. Bütçenizi belirtin ve size en iyi seçeneği sunalım. İlla ki Vatan yerine internetten de bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI dışı bütün markaları alabilirsin. MSI Ryzen anakartların çoğu sorunlu. Gigabyte gayet başarılı onu alabilirsin.
Intel anakart bu.
Ama dediğiniz şeyde çok haklısınız.

Gigabyte Aorus Ultra Gaming en iyi seçenek gibi duruyor.

Yanlış anlaşılmış. Şöyle demek istedim, MSI şu sıralar Ryzen'da olmak üzere belli başlı hatalar yaptı. Yani MSI'ın yeni nesil anakartlarda sıkıntı çıkardığınız düşünüyorum. Mesela Z270'de O.C. konusunda çok şikayet alan oldu. Durumu özetlemek gerekir ise, MSI'ın anakartlarda pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Çünkü anakart alacağım
Her hafta anakart mı alıyorsunuz?

Hocam haklısın, MSI anakartlarda çizgisini bozmaya başladı. Düşük modellerin çoğunda sorun oluyor. İlla diyor ki en pahalı anakartı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…