Z370 Aorus Gaming 5 anakarta 2000 TL ses kartı alınır mı?

Daha fazla  
Merhabalar, HyperX Orbit kulaklığım vardı şu an serviste iade veya değişim hakkı verdi firma. Bende Z370 Aorus Gaming 5 anakart var. Bu anakartta bulunan ses kartı yerine 2000 TL civarına ses kartı alırsam Sound Blaster AE5 veya AE7 ses olarak çok fark eder mi? Kısacası verdiğim paraya değer mi? Son olarak 2500 TL bütçem var AE5 veya AE7'den daha iyi bir ses kartı öneriniz varsa onu alabilirim. Yardımınız için teşekkürler.

Hocam peki gerçekten vermeye değer mi o kadar fark yaratıyor mu ?
Yani şöyle söyleyeyim, ben oyunlarda ayak seslerini eskiden normal bir kulaklıkla almazdım ve o koca koca kafa üstü kulaklıklar hem başımı hem kıkırdağımı ağrıtıyordu. Çareyi ses kartı almakla buldum ve uzun araştırmalarım sonucu bu modeli aldım. İphone 6 kulaklığıyla kullanıyorum ve sesleri ekolayzerden arttırmadım bile, sadece bassları arttırdım ve ciddi fark var. Ayrıca konfor da sunuyor bana göre. İhtiyacınız bu yöndeyse net alınır. Zaten Türkiye'de elde tutulacak bir markanın ürünü yok ses kartı bazında. Bütçen varsa alınabilir, zorlayacaksan ses kartlı bir kulaklıkla devam edebilirsin.

Yani şöyle söyleyeyim, ben oyunlarda ayak seslerini eskiden normal bir kulaklıkla almazdım ve o koca koca kafa üstü kulaklıklar hem başımı hem kıkırdağımı ağrıtıyordu. Çareyi ses kartı almakla buldum ve uzun araştırmalarım sonucu bu modeli aldım. İphone 6 kulaklığıyla kullanıyorum ve sesleri ekolayzerden arttırmadım bile, sadece bassları arttırdım ve ciddi fark var. Ayrıca konfor da sunuyor bana göre. İhtiyacınız bu yöndeyse net alınır. Zaten Türkiye'de elde tutulacak bir markanın ürünü yok ses kartı bazında. Bütçen varsa alınabilir, zorlayacaksan ses kartlı bir kulaklıkla devam edebilirsin.
Hocam bütçe olarak aşmıyor. Ama 2000 TL verip aynı ses kalitesi gelir diye tedirginim sadece. Hyperx Orbit şöyle bir problem var aux bağlandığında Hi-Res açamıyorsun bu ses kartını alsam ses kartı üzerinden açma şansım olur mu ?

Hocam bütçe olarak aşmıyor. Ama 2000 TL verip aynı ses kalitesi gelir diye tedirginim sadece. Hyperx Orbit şöyle bir problem var aux bağlandığında Hi-Res açamıyorsun bu ses kartını alsam ses kartı üzerinden açma şansım olur mu ?
Onu bende bilmiyorum, hiç gerek duymadım. Ama ömürlük gibi bir şey bu ses kartları, en azından kulaklığından daha uzun süre götürür. Temiz ve pürüzsüz ses alırsın. Kullandığın kulaklığı bilmiyorum o yüzden kıyaslama yapamam. Ama bana kalsa ben alırdım. Tüm faktörleri otur düşün işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı