Z370 Sistem Hackintosh Kurulumu

ardaworks

Decapat
Selamlar, bilgisayarıma 3-4 kez Hackintosh kurmaya çalıştım fakat henüz başarılı olamadım. Bu konuda deneyimli ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? 2. bir bilgisayarım olmadığı için önce tek harddiski riske edip sonrasında tüm alana kurmayı planlıyorum.

Temel bileşenler:
  • i7 8700k
  • GTX 1080
  • Z370 anakart

Konu yazmaya kapalı olduğu için yazamadım fakat buraya yazayım, sistemi kurduğum esnada sürekli bir hata ile karşılaşıyorum. Sistem 1-2 sefer açıldı fakat onda da Nvidia Web Driver'ı tanıtamadım maalesef, bundan dolayı da ekran kartını yüklemek pek mümkün olmadı. Clover'ı güncellemek istediğimde ise bir türlü sürümünü güncelleyemiyorum. Dosya iniyor, yükleniyor ama sürüm aynı. Sanal olarak kurdum şu an bir sorun yok ama dediğim gibi bilgisayarımı tamamen macOS'a bir türlü çeviremedim. İkinci bir bilgisayar ve Flash belleğe sahip olmadığım içinde hata yaptığımda bilgisayarsız kalıyorum. Bazı yabancı forumlarda yükleme esnasında bilgisayara takılı USB'lerin yüklemeyi negatif etkilediğini söylemişlerdi, ben birkaç kez yaşadım bu durumu ve zar zor çözdüm. Kolay bir kurulum yaşama ihtimalimin sıfır olduğunu düşünüyorum, çünkü neredeyse tüm problemlerle karşılaştım.

@hovarda internette bir şekilde grafik kartlarını tanımlatan birilerini gördüm aslında ama bu konuda bilgin var mı? (sanırım onlar pek resmi değil test vb. şeyler olabilir mi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…