Z370 ve GTX 1070 Sistem Toplama

rilax

Kilopat
Daha fazla  
Parçalarını sipariş ettim ve bütün parçaların ulaşmasını bekliyorum. Bu arada da sizden görüş almak istedim sizce bir eksiği, fazlası veya hatası var mı amacım uzun yıllar güzel grafik ayarlarında götürecek bütçeme uygun bir şey toplamaktı. Parçalar şunlar ;
  • ASUS PRİME Z370-A
  • 5 8600 K
  • ASUS ROG STRİX 1070 OC
  • KINGSTON HX430C15SB2K2/16 HyperX Savage Black DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB) DUAL (15-17-17) 1.35V Bellek
  • COOLER MASTERLİQUİD 120
  • SEAGATE 2 TB 7200 RPM
  • CORSAİR 240 GB LE200 560-530MB
  • COOLER MASTERBOX LİTE 5 600 W.
Toplam 6800 TL civarı tutmuştur. Sizden görüşlerinizi ve bu sisteme bir monitör tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sipariş etmeden önce konu açsaydınız daha iyi olurdu. Başka bir konuda 300 TL daha ucuza GTX 1080 içeren sistem önermiştim. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Sistem genel olarak güzel, zaten siparişi de verilmiş. Şimdiden hayırlı olsun.

Monitör için bütçe nedir?

Sipariş geçmesem öneriniz ne olurdu ?

Monitör için bütçe 2. Eline 700 tl felan siz sıfırı 1300 1500 birşey önerirseniz anca tekabul eder birde g sync filan bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim sizce bu sisteme gerekli midir?

Sipariş etmeden önce konu açsaydınız daha iyi olurdu. Başka bir konuda 300 TL daha ucuza GTX 1080 içeren sistem önermiştim. Hayırlı olsun.
Teşekkürler uzun zaman araştırma yaptım 2. El sistemler üzerine baktım herkes sıfır fiyatına satıyor sinir oldum sıfır aldım bende aceleye geldi biraz sıkıldım aramaktan çünki neydi sizin öneriniz ?

Önerilerinizi bekliyorum pc monitörsüz kaldı

Teşekkürler önerin için. Vg248qe aldım gayet güzel bir ürün tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…