M mrtcnck Kilopat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 68 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Z490 anakart CPU için 8+4 pin istiyor bende sadece 8 pin var ama Power Supply'de başka pin bulamıyorum ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba. Z490 anakart CPU için 8+4 pin istiyor bende sadece 8 pin var ama Power Supply'de başka pin bulamıyorum ne yapmam gerekiyor?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 30 Aralık 2020 #2 Çalışır. Fakat yüksek güç tüketimli OC gibi bir işlem yapmaya kalkarsanız sorun olabilir. Bir dönüştürücü almak en iyisi olur.
Çalışır. Fakat yüksek güç tüketimli OC gibi bir işlem yapmaya kalkarsanız sorun olabilir. Bir dönüştürücü almak en iyisi olur.
M mrtcnck Kilopat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 68 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 246941 dedi: Çalışır. Fakat yüksek güç tüketimli OC gibi bir işlem yapmaya kalkarsanız sorun olabilir. Bir dönüştürücü almak en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü adı ne diye geçiyor bu molex dönüştürücüden bahsediyorsunuz sanırım 2 tane dönüştürücü takılı ekran kartım için başka molex girişim yok aslında bir tane var ama oraya yetişiceğini sanmıyorum
246941 dedi: Çalışır. Fakat yüksek güç tüketimli OC gibi bir işlem yapmaya kalkarsanız sorun olabilir. Bir dönüştürücü almak en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü adı ne diye geçiyor bu molex dönüştürücüden bahsediyorsunuz sanırım 2 tane dönüştürücü takılı ekran kartım için başka molex girişim yok aslında bir tane var ama oraya yetişiceğini sanmıyorum