Vatan şartmış hocam.Crucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
G.Skill Trident Z RGB LED 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GTZR Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
G.Skill Trident Z RGB LED 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GTZR Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İkisini de destekliyor ikisi de alınabilir.
Crucial 16GB (2x8GB) Balistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 3.5V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (2x8GB) Balistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 3.5V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3600MHz CL18 Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3600MHz CL18 Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatan şartmış hocam.
Tek bir çip markası yok piyasada. Nanya'sı da var, Samsung'u da var, Hynix'i de var, Micron'u da var.Görmedim onu. LPX RAM'ler alınmaz bu arada, çipleri berbat.
Tek bir çip markası yok piyasada. Nanya'sı da var, Samsung'u da var, Hynix'i de var, Micron'u da var.
Onu biliyorum. İçindeki çipleri kötü zaten Samsung B-Die geliyordu sanırım OC performansı çok iyi değil. Ballistix varken önermem kısacası.
AMD sistem için Samsung B-Die RAM'ler neden öneriliyor?
AMD sistemlerde iyi performans alabilmek için özellikle yabancı forumlarda Samsung b-die bellekli RAM'ler öneriliyor. Türkiye'de bu bellekleri bulmak zor ve bulduğunda pahalı oluyor. Merak ettiğim söz konusu fiyat farkına değecek kadar önemli bir konu mu bu Samsung bellekli RAM'ler? Ülkemizde...www.technopat.net
Ek olarak kendim de kısa bir araştırma yaptım, Ryzen serisiyle Samsung B-Die bayağı iyi ikili oluyormuş.
@turkkomandosu Anakartım destek verse 3600MHz O.C ile kullanacaktım fakat şu an 3466MHz ile O.C'lu kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Genelleme yapmak pek mantıklı değil. Samsung B-die O.C'a elverişli bir çip.