Vengeance Pro RGB RAM ve ASUS Z490-F anakarta sahibim.
Armoury Crate'de RAM'ler görünmüyor ve dolayısıyla ışıklarını oradan kontrol edemiyorum.
Defalarca programları silip tekrar yüklemeyi denedim, sitesinde belirtilen plug-in'i kurmayı denedim, adım adım tüm maddeleri harfiyen yaptım ancak yine de bir türlü Armoury Crate uygulaması RAM'i görmedi.
Anladım, teşekkür ederim bilgi için ancak şöyle bir sorun var, anakartıma bağlı ledler, anakart vs. kontrol edilebiliyor icue üzerinden ancak yine anakartın 5V RGB soketine bağlı Cooler Master MF HALO fanı var, onun renkleri değişmiyor iCUE'dan.
İşte maalesef o yüzden farklı markaların farklı ürünlerini sistemi toplarken en başında almamak gerekiyor. Ben mesela sırf şu anda topladığım sistemimi Asus ve Corsair temelli kurdum. RGB ile ilgili hiçbir sorunum olmadı.
Onun için nasıl bir çözüm bulabilirsiniz bilmiyorum ancak hepsinin programlarını yüklemekte bir noktadan sonra çakışmaya sebep oluyor.
Yani ya atıyorum Corsair temelli gidip bileşenleri ona göre seçeceksiniz ya da bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz. Başka çare yok maalesef.