Z490 Plus anakart XPG SX8100 SSD'yi destekler mi?

aytug35

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Başlıkta geçen SSD modelinden almak istiyorum 1TB'lık olan modeli pahalı olduğu için iki adet 500GB'lık olanından almaya karar verdim fakat SSD işlerini çok bilmediğim için slot girişleri anakartıma uyuyor mu emin değilim. İşi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Anakart: TUF Z490 Plus.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 adet yuvası var ve uyar.

Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

XPG SX8100 1TB modelini kullanıyorum. 500x2 GB'den daha uyguna almıştım.
Şu anda baktım ve dediğiniz gibi 500x2 GB daha uyguna geliyor. Yaklaşık olarak 250 TL kazancınız var.
An itibarıyla İtopya'da 512 GB'lik versiyonda indirim mevcut.
Anakartınız da destekliyor.

Gönül isterdi 1X 1TB alayım fakat aşırı fiyat farkı var bende İtopya'dan almayı düşünüyorum teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Bu arada 1200TL'ye kadar 1TB veya 500x2 daha iyi bir öneriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

@aytug35 istersen SX8200 Pro verrsiyonunu 1.300 TL'ye alabilirsin.

Değerlendiricem hocam Amazon germany satıcısında 2model buldum biri WD diğeri ise Corsair.

Bildiğim kadarıyla Corsair global garanti sağlıyor fakat WD hakkında bir bilgim yok. Belki Amazon germanyden alabilirim bayağı uyguna geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı