RGB takıntım yok. Şöyle bir şey alsam nasıl olur? Kronik sıkıntısı herhangi bir şeyi var mı veya önereceğiniz bir RAM var mıdır? Bütçem 700TL ancak kısabilirsem diğer parçaları güçlendireceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
RGB takıntım yok. Şöyle bir şey alsam nasıl olur? Kronik sıkıntısı herhangi bir şeyi var mı veya önereceğiniz bir RAM var mıdır? Bütçem 700TL ancak kısabilirsem diğer parçaları güçlendireceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Neo Forza NMUD480E82-3600DB11 8 GB DDR4 3600 MHz Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
B460 alacaktım. Bu anakartla aralarında 500tl fark var. En azından bu anakartı alayım ileride K serisi bir işlemciye geçerim diye düşündüm. Geçerim dediğim tarih 3 4 yıl sonra. Geçtikten bi 3 4 yıl sonrada beni götürse bu anakart 500tl fiyat farkına değer gibi sizce?
B460 alacaktım. Bu anakartla aralarında 500TL fark var. En azından bu anakartı alayım ileride k serisi bir işlemciye geçerim diye düşündüm. Geçerim dediğim tarih 3 4 yıl sonra. Geçtikten bir 3 4 yıl sonrada beni götürse bu anakart 500TL fiyat farkına değer gibi sizce?