High Power HPG 600BR H12S Bilgisayar Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
bu olacak 6+2 pin girişi olduğu yazıyor ikisindede. Eğer 6+2 sıkıntı çıkarmazlarsa hangisini almalıyım veya varmı önereceğiniz bir model bu fiyatlarda?
High Power HPG 600BR H12S Bilgisayar Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu olacak 6+2 pin girişi olduğu yazıyor ikisinde de. Eğer 6+2 sıkıntı çıkarmazlarsa hangisini almalıyım veya var mı önereceğiniz bir model bu fiyatlarda?
B460 alacaktım. Bu anakartla aralarında 500TL fark var. En azından bu anakartı alayım ileride k serisi bir işlemciye geçerim diye düşündüm. Geçerim dediğim tarih 3 4 yıl sonra. Geçtikten bir 3 4 yıl sonrada beni götürse bu anakart 500TL fiyat farkına değer gibi sizce?
Değmez.
4 Yıl sonra 11.nesil Intel işlemci kimse almaz.
O zaman gelince yeni anakartla beraber 14.nesil işlemci alırsınız.
Z490'a 14.nesil işlemci takamazsiniz.
Değmez.
4 Yıl sonra 11.nesil Intel işlemci kimse almaz.
O zaman gelince yeni anakartla beraber 14.nesil işlemci alırsınız.
Z490'a 14.nesil işlemci takamazsiniz.
Crucial CL15 değere sahip onu alman daha iyi olur.
Ayrıca güç kaynağı olarak 600W Gold tercih et.
Hocam 14.Nesil takılmayacağına eminmisiniz yani ben bilmiyorum öyke düşünürek alıyordum. 4 yıl boyunca +10fps almak için 500tl fark ödemek banada mantıklı gelmedi siz böyle diyince sanırım B460 tercih edeceğim söylediklerinize göre.
Hocam 14.nesil takılmayacağına emin misiniz yani ben bilmiyorum öyke düşünürek alıyordum. 4 yıl boyunca +10FPS almak için 500TL fark ödemek bana da mantıklı gelmedi siz böyle deyince sanırım B460 tercih edeceğim söylediklerinize göre.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. omerfarukaydin223@gmail.com mail atma şansınız varmı şu an sistem topluyorum ama bi kaç sorum daha var burda başlık açarken sınır var zor oluyo? Size zahmet.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. omerfarukaydin223@gmail.com mail atma şansınız var mı şu an sistem topluyorum ama birkaç sorum daha var burada başlık açarken sınır var zor oluyor? Size zahmet.
Bu şekilde sistem toplayacağım topladıktan 4 5 yıl kadar bir süre hiç bi parçasını değiştirmeyi düşünmüyorum
Toplam 7000TL ye mal olucak. Değiştirin dediğiniz parça yada şu parçada şöyle bir sıkıntıyla karşılaşabilirsiniz dediğiniz parça varmı? Fiyata göre nasıl?
Bu şekilde sistem toplayacağım topladıktan 4 5 yıl kadar bir süre hiçbir parçasını değiştirmeyi düşünmüyorum.
Toplam 7000TL'ye mal olacak. Değiştirin dediğiniz parça ya da şu parçada şöyle bir sıkıntıyla karşılaşabilirsiniz dediğiniz parça var mı? Fiyata göre nasıl?
Pahali olmuş açıkçası.
Tomahawk yerine B460M-A PRO tercih edin.
High Power Gold yerine Zalman gigamax 550W tercih edip ekran kartını INNO3D 2060 veya Palit 2060 tercih edin.
Bu şekilde sistem toplayacağım topladıktan 4 5 yıl kadar bir süre hiçbir parçasını değiştirmeyi düşünmüyorum.
Toplam 7000TL'ye mal olacak. Değiştirin dediğiniz parça ya da şu parçada şöyle bir sıkıntıyla karşılaşabilirsiniz dediğiniz parça var mı? Fiyata göre nasıl?
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!