V veysel mustak Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #1 Merhabalar. Z5 Premium telefonum var. Fakat dualshock 3 koluna bağlayamadım. Desteği yok mu yoksa ben mi yanlış yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar. Z5 Premium telefonum var. Fakat dualshock 3 koluna bağlayamadım. Desteği yok mu yoksa ben mi yanlış yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mehmet Akif Ersoy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 742 Yer Eskişehir Odunpazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki videoda da anlatılmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki videoda da anlatılmış.
V veysel mustak Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2016 #3 Bunu dememiştim. ps4 koluyla bağlantı var fakat ps3 ile bağlantı yok. yani bağlama rehberi yok telefonda.
Bunu dememiştim. ps4 koluyla bağlantı var fakat ps3 ile bağlantı yok. yani bağlama rehberi yok telefonda.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 6 Ocak 2016 #4 Bildiğim kadarıyla Xperia Z5 Premium'da Dualahock 3 desteği yok. Z2 ve Z3'te vardı.