Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar. Elimde 2005 yılından kalma çok ama çok eski Full Atx bir kasa var. Soğutma konusunda resimde de gördüğünüz gibi hiç bir eksiklik hissettirmedi bana. Bu yüzden değiştirme gereği duymadım.
Fakat solda gördüğünüz son teknoloji harikası olan fanım arıza yaptı. Çalışırken "çatır çatır" sesler geliyor. Hal böyle olunca kasamın içerisindeki sıcaklık serinleyip dağalmıyor ve odanın içi 2 dakika içinde hamam oluyor. İnanın bana bir süre sonra sıcaklıktan gözlerimde yanma hissediyorum. Yeni vantilatör almak istemediğim için dış kasayı komple değiştirmek istiyorum.
Aklımda 3 adet kasa var ve bütçem en fazla ama en fazla 200 tl. 201 tl değil.
Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Zalman Z5 Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Zalman Z9 Plus Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Benim alacağım kasadan beklentim şu. Hava akışı iyi olsun yeter. Bu saatten sonra almışken usb 3.0 olsun isterim birde. Bu 3 kasadan hangisini almalıyım ya da sizlerin önereceği başka kasalar varmı?
Donanımım:
Anakart: M5A97 EVO R2.0.
Ekran kartı: Gigabyte Gtx 770 WindForce.
Ram: 16 gb, ddr3 1333, mhz cl 9.
HDD: 2+2+1.5 TB, HDD (WD Cav. Green).
SSD: 120 gb Samsung Evo SSD.
Power: 850W C.M 80+ Bronze.
İşlemci: Fx 8150.
İyi forumlar...
Fakat solda gördüğünüz son teknoloji harikası olan fanım arıza yaptı. Çalışırken "çatır çatır" sesler geliyor. Hal böyle olunca kasamın içerisindeki sıcaklık serinleyip dağalmıyor ve odanın içi 2 dakika içinde hamam oluyor. İnanın bana bir süre sonra sıcaklıktan gözlerimde yanma hissediyorum. Yeni vantilatör almak istemediğim için dış kasayı komple değiştirmek istiyorum.
Aklımda 3 adet kasa var ve bütçem en fazla ama en fazla 200 tl. 201 tl değil.
Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Zalman Z5 Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Zalman Z9 Plus Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Benim alacağım kasadan beklentim şu. Hava akışı iyi olsun yeter. Bu saatten sonra almışken usb 3.0 olsun isterim birde. Bu 3 kasadan hangisini almalıyım ya da sizlerin önereceği başka kasalar varmı?
Donanımım:
Anakart: M5A97 EVO R2.0.
Ekran kartı: Gigabyte Gtx 770 WindForce.
Ram: 16 gb, ddr3 1333, mhz cl 9.
HDD: 2+2+1.5 TB, HDD (WD Cav. Green).
SSD: 120 gb Samsung Evo SSD.
Power: 850W C.M 80+ Bronze.
İşlemci: Fx 8150.

Son düzenleme: