Aprunçurtigin Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar z500 laptopum mavi ekran verip sürekli yeniden başlatılıyor. İçindeki verileri aldıktan sonra servise göndermeyi düşünüyorum. Sürekli yeniden başliyor, verileri nasıl alabilirim ? Garantisi bitti, servis ne kadar ister?
Merhaba arkadaşlar z500 laptopum mavi ekran verip sürekli yeniden başlatılıyor. İçindeki verileri aldıktan sonra servise göndermeyi düşünüyorum. Sürekli yeniden başliyor, verileri nasıl alabilirim ? Garantisi bitti, servis ne kadar ister?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.025 Çözümler 86 24 Temmuz 2016 #2 HDD'i masaüstüne bağlayabilirsin. HDD kutusu ile alabilirsin. USB'den linux çalıştırıp kendi laptobuna takıp oradan alabilirsin.
HDD'i masaüstüne bağlayabilirsin. HDD kutusu ile alabilirsin. USB'den linux çalıştırıp kendi laptobuna takıp oradan alabilirsin.
Aprunçurtigin Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2016 #3 Hdd'yi çikarabilecegimi sanmıyorum. Başka bir yolu yok mu acaba ? Bir de verilerin E diskindeydi, silinmeme gibi bir ihtimali var mı?
Hdd'yi çikarabilecegimi sanmıyorum. Başka bir yolu yok mu acaba ? Bir de verilerin E diskindeydi, silinmeme gibi bir ihtimali var mı?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.025 Çözümler 86 24 Temmuz 2016 #4 Bunların hepsi kolay yöntemler. Servise vereceksen, onlara sorman gerek.