Z580 Windows Wireless Sorunu

ertugrul k

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayar lenovo z580. Sorunu ise wireless. Sürekli kopuyor daha bazen hiç bağlanmıyor. Tanımlanamayan Ağ diyor. Sorunları gider dediğimde ise Erişim noktası yada bağdaştırıcı hatası veriyor. Çıldıracağım.:mad:
Bu olay Windows 7'de böyleydi. Sonra Win 8 yükleyeyim dedim. 8.1 yükledim ama değişen birşey yok. Hala aynı. Başka bilgisayar bağlanıyor. Benim boot ettiğim linux mint'te açıyor ama Windows nuh diyor peygamber demiyor. Sürücü güncel .Bunun için bir çözüm lütfen. (Bu artada win 8.1 denedim ama 8'i denemedim. Gerçi birşey olacağını sanmıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ kartı bozulmuş olabilir o zaman. Bende aynı bilgisayarı kullanıyorum ama bir sorun yok şükür. Ben Bluetooth kullanamıyorum. Siz kullanabiliyor musunuz?

Evet bluetooth çok rahat kullanabiliyorum. Ayrıca ağ kartında bozukluk olacağınıda sanmıyorum. Hem laptopu yeni aldım(6 ay filan).

Wireless modemi görüyor, bağlandığında tam çekim gücü ile mi bağlı? Modem modeli ve uzaklık sorunun var mı? Başka bilgisayar nasıl bağlanıyor? Hiç Notebook içini açtın mı?

Benim bilgisayarda z 580. Aynen bahsettiğin sorunu bende yaşadım. Ne yaptıysam olmadı. En son müşteri hizmetlerini aradım. Onlar uzaktan bağlantı ile bilgisayara bağlanıp ayarları gözden geçirdiler ve sorunun modem kaynaklı olduğu anlaşıldı. Şu an Win 8 wifi ye 802.11 n standardı ile bağlanıyor.

Daha önce g standardı ile bağlıydı. Modem arayüzüne bağlanarak gerekli ayarları yaptım. Şu an sıkıntı yok. Yalnız bilgisayar ilk açıldığı zaman bazen wifi'ye bağlı açılıyor. Bazen de kendim bağlanmam gerekiyor. O zamanda sistem tamamen açılana kadar beklemek gerekiyor..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı