WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Merhaba. Arkadaşımın sisteminde sarı ışık ve sonrasında kırmızı ışık yanıyor. DRAM kısmında yanıyor sarı ışık, kırmızı ise CPU kısmında yanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? CPU: 11700K. Anakart: Z590-A Pro. RAM: G.Skill 16 GB RAM.
Merhaba. Arkadaşımın sisteminde sarı ışık ve sonrasında kırmızı ışık yanıyor. DRAM kısmında yanıyor sarı ışık, kırmızı ise CPU kısmında yanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? CPU: 11700K. Anakart: Z590-A Pro. RAM: G.Skill 16 GB RAM.
Çözüm Marix 5 Mart 2024 Önce PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 1 dakika sonra takarak BIOS sıfırlamayı deneyin.
KS KS WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #11 Marix dedi: İşe yaryacağını zannetmiyorum deneyin. 2 LED'in birden yanması hiç normal değil, anakart LGA pinlerinde hasar olduğunda olur genelde, sizde CPU'da veya anakartta bir hasar oluşmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 led birden yanmıyor. Uzun süre boyunca sarı yanıyor sonra kısa süre kırmızı yanıyor ve ardından tekrar sarı yanıyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: İşe yaryacağını zannetmiyorum deneyin. 2 LED'in birden yanması hiç normal değil, anakart LGA pinlerinde hasar olduğunda olur genelde, sizde CPU'da veya anakartta bir hasar oluşmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 led birden yanmıyor. Uzun süre boyunca sarı yanıyor sonra kısa süre kırmızı yanıyor ve ardından tekrar sarı yanıyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 5 Mart 2024 #12 WhyMeBro dedi: Hocam 2 LED birden yanmıyor. Uzun süre boyunca sarı yanıyor sonra kısa süre kırmızı yanıyor ve ardından tekrar sarı yanıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini söktüğünüzde PSU'yu kapatmış mıydınız? Artı 0 Eksi
WhyMeBro dedi: Hocam 2 LED birden yanmıyor. Uzun süre boyunca sarı yanıyor sonra kısa süre kırmızı yanıyor ve ardından tekrar sarı yanıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini söktüğünüzde PSU'yu kapatmış mıydınız?
KS KS WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #13 Marix dedi: BIOS pilini söktüğünüzde PSU'yu kapatmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ilginç bir şekilde RAM'i çıkar tak yaptım ve CMOS sıfırlama yaptım düzeldi. Teşekkür ederim mesajlarınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: BIOS pilini söktüğünüzde PSU'yu kapatmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ilginç bir şekilde RAM'i çıkar tak yaptım ve CMOS sıfırlama yaptım düzeldi. Teşekkür ederim mesajlarınız için.
İ İPhone istiyommmm Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #14 Marix dedi: Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatır mısınız? Yeni sistem mi, sonradan mı oldu? Genişletmek için tıkla... banada destek olurmusunuz ben yeni topladım bu hatayı verdi ve ekran gelmiyor Artı 0 Eksi
Marix dedi: Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatır mısınız? Yeni sistem mi, sonradan mı oldu? Genişletmek için tıkla... banada destek olurmusunuz ben yeni topladım bu hatayı verdi ve ekran gelmiyor