Z590 unify için kasa önerisi

Margo61

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim anakartı kullanıyorum. Anakart üzerinde 1 adet PCI-e X16 girişi mevcut. O da diğer anakartlarda 2. girişin olduğu yere denk geliyor. Şu an TD500 mesh kullanıyorum. MSI K360 sıvı soğutmayı üste takamadığım için öne monte ettim. Suprim serisi ekran kartım var ve takınca PSU kapağına çok yaklaşıyor. Sizden ricam PSU bölümü arkada, alt tarafınamin 3 adet 120mm fan koyabileceğim (ekran kartını daha iyi soğutmak için) soğutması ve görselliği güzel bir kasa önerebilir misiniz? Aklımda ki modeller Lian Li PC-011 Air, veya dynamic XL modeli... Gamepower warcry veya Xigmatek aquarius Plus kullananlarda varsa soğutma performanslarıyla ilgili bilgi paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC-O11 iyi bir seçeneklerden biri, warcry kasanın içi sobadan farksız. Dynamic XL'in PC-O11'den çok farkı yok gördüğüm kadarı ile. Xigmatek aquarius Plus da güzel bir seçenek, içerisinde PC-O11'den ziyade dahili fan bulunmakta.

Corsair 5000D Airlow, alabilirsiniz. Alt tarafa fan takmak zoruna değilsiniz. Kasada öne, yana ve arkaya olmak üzere 3 farklı yere 360 mm'lik sıvı soğutmalar takılabiliyor. İçinde de bol bol yer var.

PC-O11 iyi bir seçeneklerden biri, warcry kasanın içi sobadan farksız. Dynamic XL'in PC-O11'den çok farkı yok gördüğüm kadarı ile. Xigmatek aquarius Plus da güzel bir seçenek, içerisinde PC-O11'den ziyade dahili fan bulunmakta.
XL modelinde arka tarafa 12cm lik fan takılabiliyor. Warcry malzeme kalitesi kötü anladığım kadarıyla. Xigmatek nasıldır warcrya göre acaba?
Corsair 5000D Airlow, alabilirsiniz. Alt tarafa fan takmak zoruna değilsiniz. Kasada öne, yana ve arkaya olmak üzere 3 farklı yere 360 mm'lik sıvı soğutmalar takılabiliyor. İçinde de bol bol yer var.

Dediğiniz modeli biliyorum inceledim fakat dediğim gibi benim anakartın ekran kartı slotu biraz ortada. Oraya suprim koyunca psuyı ayıran panele çok yaklaşıyor. Hava akışı açısından en az bi 10cm açık olmasını istiyorum ekran kartının önünün.
Thermaltake View 51 kullanıyorum, yapı olarak O11 Dynamic’e çok benziyor ve hava akışı daha iyi, hava akışından memnunum düşünebilirsiniz.
Ön tarafında ki cam beni biraz düşündürüyor işte hava akışı konusunda. Dediğiniz gibi yapı olarak Dynamic'e çok benziyor.. PC-011 air modeli şuan ağır basıyor biraz kafamda.. 12 adet fan desteği var.. View 51'i biraz inceleyeyim ben.

Ön tarafında ki cam beni biraz düşündürüyor işte hava akışı konusunda. Dediğiniz gibi yapı olarak Dynamic'e çok benziyor.. PC-011 air modeli şuan ağır basıyor biraz kafamda.. 12 adet fan desteği var.. View 51'i biraz inceleyeyim ben.
Ön tarafında cam olduğundan dolayı öndeki fanlar çok fazla hava çekemiyor ancak biraz çekebiliyor. O kasanın olayı zaten önden hava alması değil alttan hava alması. Alt tarafa 3 tane fan koyacaksanız içeriye temiz hava girsin diye öndeki 2 tane büyük fan da işte destek olacak artık o cam varken ne kadar destek olabiliyorsa. O11 Dynamic temiz havayı sadece alttan alabiliyor bu yüzden az da olsa View 51 daha iyi hava akışı olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı