Z686 nasıl modlanır?

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Selam dostlar, ve degerli forum uyeleri.
Arkadasimin evine gidip onerip aldirdigim Z686'sini modlayacagim da. Bilmem gereken bir şey var mi? Asamalari nasıl olmali? Gibi seyleri ogrenmek istedim.
Tape yapacagim bir de kendisi aldiysa pe foam falan yaparim herhalde.
@Hyperciaa @Bold Pilot @belirsizz @Hagu @EfeAkkaya
Teşekkürler.

Bahsettiğiniz klavyeyi kullanmadım daha önce ama aşağı yukarı her klavyede aynı oluyor. Tape ve cotton modu önerebilirim ben. Tape modu kasanın kendisine ve klavye PCB'sine yapmıştım ben TH80'de ve çok kalın olmayacak şekilde belirli ölçülerde pamuk koymuştum. Pamuk bence foam'dan daha iyi sonuç veriyor. Çok kalın koymamaya dikkat edin yoksa kapatırken zorluk çıkarıyor pamuk olsa da.

Z686'da diğer klavyeler ile aynı diye biliyorum. Tape modu PCB'ye yapıyordu izlediğim biri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben şimdi Z11'e kutusunun içinden çıkan koruma kılıfını koydum foam mod olarak, sesi çağ atladı resmen. Red switchden alabileceğim en iyi verim olabilir.

Sipariş edip tape mod da yapacağım+kang white aldım. Onlarla da değiştirince mükemmel olacak.

Şu içinden çıkan koruma kılıfını al, sonra kasayı aç 9 tane vidası var herhalde açtıktan sonra o kılıfın tek tarafını kes makasla 1 parçasını koy ve bitti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi tape ve foam mod yapabilirsin. 3 kat çek bantı.

Aynısını yaptım ama tape yapmadım ben. Klavyenin içinde geldiği kılıfı 2'ye böldüm bir parçasını kasaya koydum. Sesi bayağı değişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…