Fury52 Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 789 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Ordu/Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #1 Black friday zamanı Samsung 860 Evo M2 SATA satın almayı düşünüyorum. Acaba benim anakartımdaki M2 SATA portu ile uyumlu mudur? Fury52 dedi: Black friday zamanı Samsung 860 Evo M2 SATA satın almayı düşünüyorum. Acaba benim anakartımdaki M2 SATA portu ile uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 9 Kasım 2018
Black friday zamanı Samsung 860 Evo M2 SATA satın almayı düşünüyorum. Acaba benim anakartımdaki M2 SATA portu ile uyumlu mudur? Fury52 dedi: Black friday zamanı Samsung 860 Evo M2 SATA satın almayı düşünüyorum. Acaba benim anakartımdaki M2 SATA portu ile uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla...
Piscosour Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2018 #2 Uyumlu değildir. Senin anakartında mSATA girişi var ve dediğin SSD'nin girişi M.2 SATA'dır. M.2 SSD'nin çalışmasını istiyorsan ayriyeten adaptör almalısın. Artı 0 Eksi
Uyumlu değildir. Senin anakartında mSATA girişi var ve dediğin SSD'nin girişi M.2 SATA'dır. M.2 SSD'nin çalışmasını istiyorsan ayriyeten adaptör almalısın.