Ahmet Canik
Hectopat
Daha fazla
Sevgili arkadaşlar, diğer sürümlerde birçok hata ile karşılaştığım için eski bir sürüm olan maverick'i tercih ettim. Bootloader ve Ekran kartı tanıtmada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama velakin iş Ethernet'e gelince işler değişti.
Mount edip Efi > Clover > Kext 'in içine baktığımda Kext'i göremiyorum. 10.3 , 10,4, .... diye klasorler gıdıyor. Kext lerin yığıldığı klasorun adı 10.9 ve onun ıcıne elle kext atmaya denedim bir işe yaramadı.
Anakart Linki : Support For Z77A-G43 | MSI Global | Motherboard - The world leader in motherboard design 64
Sorunum bu arkadaşlar kalan her şey bitti hatta programlarım bile hazır fakat internet olayını çözemedim. Daha önce başka Mac versiyonunda kullandıgım için uyumluluk sorunu olmadığını bılıyorum. Teşekkürler.
- Sierra kullanırken Ethernet goruyordu, kullanıyordum ekran kartını gormuyordu.
- Maverick kullanıyorum Ethernet gormuyor, ekran kartını tanıdı.
Mount edip Efi > Clover > Kext 'in içine baktığımda Kext'i göremiyorum. 10.3 , 10,4, .... diye klasorler gıdıyor. Kext lerin yığıldığı klasorun adı 10.9 ve onun ıcıne elle kext atmaya denedim bir işe yaramadı.
- Realtek'in Sitesine girdim ordan sürümü buldum indirdim Mac'e attım kurdum yine sonuç aynı.
- Seri Seri farklı versiyonlar kurmayı denedim yine olmadı.
Anakart Linki : Support For Z77A-G43 | MSI Global | Motherboard - The world leader in motherboard design 64
Sorunum bu arkadaşlar kalan her şey bitti hatta programlarım bile hazır fakat internet olayını çözemedim. Daha önce başka Mac versiyonunda kullandıgım için uyumluluk sorunu olmadığını bılıyorum. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: