Z77-G33 Mavericks Ethernet Kartı Tanıtma Sorunu

Ahmet Canik

Hectopat
Daha fazla  
Sevgili arkadaşlar, diğer sürümlerde birçok hata ile karşılaştığım için eski bir sürüm olan maverick'i tercih ettim. Bootloader ve Ekran kartı tanıtmada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama velakin iş Ethernet'e gelince işler değişti.

• Sierra kullanırken Ethernet goruyordu, kullanıyordum ekran kartını gormuyordu.
  • Maverick kullanıyorum Ethernet gormuyor, ekran kartını tanıdı.
Yani Ethernet kartım destekliyor fakat Kext'i halledemedim. İnternetteki birçok sürümü denedim fakat sonuç elde edemedim. MultiBeast Programı ile RTE8111 V2d'yi daha once Sierra'ya kurduğumda çalışmıştı fakat bunda çalışmadı. Farklı MultiBeast sürümleri ile kurulum yapmaya çalıştım fakat sonuçta ünlem Uyarısı çıkıyor ve "Güvenilir kaynak ... olmamasına rağmen yine de yüklenecek" uyarısı veriyor. Başarılı yazısı çıkıyor ben de kapatıyorum.

Mount edip Efi > Clover > Kext 'in içine baktığımda Kext'i göremiyorum. 10.3 , 10,4, .... diye klasorler gıdıyor. Kext lerin yığıldığı klasorun adı 10.9 ve onun ıcıne elle kext atmaya denedim bir işe yaramadı.

• Realtek'in Sitesine girdim ordan sürümü buldum indirdim Mac'e attım kurdum yine sonuç aynı.
  • Seri Seri farklı versiyonlar kurmayı denedim yine olmadı.
Anakart Modelım : Z77-G33 İntel İşlemci kullanıyorum.
Anakart Linki : Support For Z77A-G43 | MSI Global | Motherboard - The world leader in motherboard design 64

Sorunum bu arkadaşlar kalan her şey bitti hatta programlarım bile hazır fakat internet olayını çözemedim. Daha önce başka Mac versiyonunda kullandıgım için uyumluluk sorunu olmadığını bılıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı