GüneyGündoğ Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 12 Mart 2022 #11 izmirkartali dedi: Android'de cihaz çok daha rahat tabii ki. Binlerce oyun var Play Store'da. Bu arada Intel'in işlemci ile ilgili web sayfasında maksimum RAM desteği 2 GB yazıyor. 4 GB kullanılıyor mu sizde? Genişletmek için tıkla... Evet bende anlamadım onu 2 GB yazıyor sitede ancak 4 GB kullanabiliyorum.
izmirkartali dedi: Android'de cihaz çok daha rahat tabii ki. Binlerce oyun var Play Store'da. Bu arada Intel'in işlemci ile ilgili web sayfasında maksimum RAM desteği 2 GB yazıyor. 4 GB kullanılıyor mu sizde? Genişletmek için tıkla... Evet bende anlamadım onu 2 GB yazıyor sitede ancak 4 GB kullanabiliyorum.
akincelik10 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #12 Android de denedim fakat bazı buglar çıkıyor (ön kamera yok vs) o aletin driverları büyük problem. En verimli Windows 10 çalışıyor. GüneyGündoğ dedi: Bulsam Windows 10 Lite indireceğim her yerde kaldırılmış linkler vs ya da 32 Bit dolu 64 Bit bulmak işkence ya. Genişletmek için tıkla... Ghost Spectre kurun hocam. Lite zaten.
Android de denedim fakat bazı buglar çıkıyor (ön kamera yok vs) o aletin driverları büyük problem. En verimli Windows 10 çalışıyor. GüneyGündoğ dedi: Bulsam Windows 10 Lite indireceğim her yerde kaldırılmış linkler vs ya da 32 Bit dolu 64 Bit bulmak işkence ya. Genişletmek için tıkla... Ghost Spectre kurun hocam. Lite zaten.
GüneyGündoğ Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 12 Mart 2022 #13 akincelik10 dedi: Android de denedim fakat bazı buglar çıkıyor (ön kamera yok vs) o aletin driverları büyük problem. En verimli Windows 10 çalışıyor. Ghost spectre kurun hocam. Lite zaten. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi indirdim kurulumunu yapacağım700 MB'lık bir versiyonunu buldum güvenilir.
akincelik10 dedi: Android de denedim fakat bazı buglar çıkıyor (ön kamera yok vs) o aletin driverları büyük problem. En verimli Windows 10 çalışıyor. Ghost spectre kurun hocam. Lite zaten. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi indirdim kurulumunu yapacağım700 MB'lık bir versiyonunu buldum güvenilir.
akincelik10 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #14 GüneyGündoğ dedi: Evet şimdi indirdim kurulumunu yapacağım700 MB'lık bir versiyonunu buldum güvenilir. Genişletmek için tıkla... Evet bir deneyin, performans artışı olur mutlaka.
GüneyGündoğ dedi: Evet şimdi indirdim kurulumunu yapacağım700 MB'lık bir versiyonunu buldum güvenilir. Genişletmek için tıkla... Evet bir deneyin, performans artışı olur mutlaka.