Arkadaşlar öncelikle cevap verecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi ben bu sistem hakkında sizlerden yorum bekliyorum ve Battlefield 3-4 high ve ultra ayarlarda kaç fps görürüm ? Bir de Harddisk almıcam SSd alsam olur mu ? 6 yıldır 70 GB harddisk ile idare ediyorum 120 GB SSD bana yeterde artar Güç kaynağını ilerde ekran kartı değiştirmek zorunda kalırsam diye 650w alıcam normalde bu karta çok fazla bile. Son olarak da GTA V sistem özellikleri belli değil ama sizce orta veya high ayarlarda oynayabilir miyim ? Teşekkürler
z87 g45 yerine z97 gaming 5 veya gaming 3 koyabilirdin.
Anakarttan kısıp gtx 760 ta alabilirsin.
Bütçen ne kadar ?
Bu arada GTA 5 sistem özellikleri belli.
z87 g45 yerine z97 gaming 5 veya gaming 3 koyabilirdin.
Anakarttan kısıp gtx 760 ta alabilirsin.
Bütçen ne kadar ?
Bu arada GTA 5 sistem özellikleri belli.
Bütçen 2400 2500 civarı sanırım biraz aştı ama 750ti a bin basan ekran kartı koydum Bir de o 120 gb ssd sana hayatta yetmez dediğin oyunların bi tanesi zaten 25gb tan aşağı değil işletim sistemi de kuracaksın hdd al şimdilik ssd sonradan ilave edersin.
Bütçen 2400 2500 civarı sanırım biraz aştı ama 750ti a bin basan ekran kartı koydum Bir de o 120 gb ssd sana hayatta yetmez dediğin oyunların bi tanesi zaten 25gb tan aşağı değil işletim sistemi de kuracaksın hdd al şimdilik ssd sonradan ilave edersin.