Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #1 MF dedi: Güncel yonga seti sürücüsü kur: Chipset Genişletmek için tıkla... Hocam Intel için güncel yonga setini nasıl kurabilirim ? Asus Z97-AR anakartım eğer gerekiyorsa anakart modeli.
MF dedi: Güncel yonga seti sürücüsü kur: Chipset Genişletmek için tıkla... Hocam Intel için güncel yonga setini nasıl kurabilirim ? Asus Z97-AR anakartım eğer gerekiyorsa anakart modeli.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Temmuz 2015 #2 Windows 8.1 veya 10 kullanıyorsan bu gibi sürücüleri dert etmene gerek yok ama yine de güncellemende fayda var. Sürücüyü buradan indirebilirsin: Intel® Download Center -overall ile kur: Klavyeden Windows + R İndirdiğin dosyayı çıkan pencereye sürükle Bir boşluk bırakıp yazının sonuna komutu ekle: Kod:Panoya kopyala -overall
Windows 8.1 veya 10 kullanıyorsan bu gibi sürücüleri dert etmene gerek yok ama yine de güncellemende fayda var. Sürücüyü buradan indirebilirsin: Intel® Download Center -overall ile kur: Klavyeden Windows + R İndirdiğin dosyayı çıkan pencereye sürükle Bir boşluk bırakıp yazının sonuna komutu ekle: Kod:Panoya kopyala -overall
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #3 MF dedi: Windows 8.1 veya 10 kullanıyorsan bu gibi sürücüleri dert etmene gerek yok ama yine de güncellemende fayda var. Sürücüyü buradan indirebilirsin: Intel® Download Center -overall ile kur: Klavyeden Windows + R İndirdiğin dosyayı çıkan pencereye sürükle Bir boşluk bırakıp yazının sonuna komutu ekle: Kod:Panoya kopyala -overall Genişletmek için tıkla... SetupChipset.exe 'mi indireceğim yoksa diğeri mi ?
MF dedi: Windows 8.1 veya 10 kullanıyorsan bu gibi sürücüleri dert etmene gerek yok ama yine de güncellemende fayda var. Sürücüyü buradan indirebilirsin: Intel® Download Center -overall ile kur: Klavyeden Windows + R İndirdiğin dosyayı çıkan pencereye sürükle Bir boşluk bırakıp yazının sonuna komutu ekle: Kod:Panoya kopyala -overall Genişletmek için tıkla... SetupChipset.exe 'mi indireceğim yoksa diğeri mi ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Temmuz 2015 #4 Fark yapmaz. Zipli olan .exe'nin sıkıştırılmış hali.
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #5 THE_MILLER dedi: Fark yapmaz. Zipli olan .exe'nin sıkıştırılmış hali. Genişletmek için tıkla... İkisini de indirince anladım hocam zaten eyvallah
THE_MILLER dedi: Fark yapmaz. Zipli olan .exe'nin sıkıştırılmış hali. Genişletmek için tıkla... İkisini de indirince anladım hocam zaten eyvallah