Y yunusoyken Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar Vatan Computer'den PC'yi topladım ve montajını yaptırdım. Eve getirdim şimdi BIOS ayarını yapacağım. Anakartım Z97 Gaming 3. Bu anakartın güncel BIOS'unu buldum. MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... İndirdim fakat nasıl USB belleğe boot edeceğim?
Arkadaşlar Vatan Computer'den PC'yi topladım ve montajını yaptırdım. Eve getirdim şimdi BIOS ayarını yapacağım. Anakartım Z97 Gaming 3. Bu anakartın güncel BIOS'unu buldum. MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... İndirdim fakat nasıl USB belleğe boot edeceğim?
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 27 Temmuz 2015 #2 RAR'ın içindeki dosyaları USB belleğin içine kopyalayacaksın sonra BIOS'a girip USB bellekten yükleyeceksin. Vericeğim linkteki videoyu izleyerek yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RAR'ın içindeki dosyaları USB belleğin içine kopyalayacaksın sonra BIOS'a girip USB bellekten yükleyeceksin. Vericeğim linkteki videoyu izleyerek yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kaspa Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 765 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #3 MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Buradan işletim sistemini seç ve MSI Live Update 6'yı indir. Sadece BIOS güncellemelerini arat ve kur. Kendisi 2-3 dakika içinde hallediyor, o esnada klavye ve mause'u yanlış bir şeyler yapmayasın diye kilitliyor. BIOS'u kurcalamana gerek yok anlayacağın.
MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Buradan işletim sistemini seç ve MSI Live Update 6'yı indir. Sadece BIOS güncellemelerini arat ve kur. Kendisi 2-3 dakika içinde hallediyor, o esnada klavye ve mause'u yanlış bir şeyler yapmayasın diye kilitliyor. BIOS'u kurcalamana gerek yok anlayacağın.