Merhaba arkadaşlar. 3000 3500 lira civarı çoğunlukla oyun oynamak bir sistem topladım ancak sizin de düşüncelerinizi almak istedim bu konuda. Her türlü tavsiye ve yoruma açığım.
Hocam çok teşekkürler yardımınız için.Biraz geç cevap yazdım 'İçerikle İlgili Olmayan Konu Başlığı'ndan dolayı 1 gün engellendim.Birde anakart olarak Gigabyte GA z97 Gaming 5 almaya karar verdim.Bitmeden bir soru da sormak istiyorum.Duyduğum kadarıyla kasa dahilinde gelen Power Supply'lar pek iyi olmuyormuş doğru mu ?
Sanırım o kaynakta gold-certificate yok.Ben daha çok gold-certificate bi güç kaynağı arıyorum.Bu kasayı tercih etmemin sebebi geniş olması ve içinde sıvı soğutucunun da yanında gelmesidir.Dediğiniz gibi Nvidia tercih etmeye karar verdim ve model olarak Gigabyte G1 almaya karar verdim.
Hocam peki PSU'daki gold-certificate tam olarak performansımı ne şekilde etkiler ve bileşenin ömür farkı olur mu ?
Arkadaşlarında dediği gibi ekran kartını yükseltebilirsin GTX 970 şuan en çok kullanılan yüksek performans ekran kartlarından bir tanesi, o yüzden oyunlarda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
550 Wattlık bir güç kaynağı işimi görecekse benim için daha iyi sonuçta daha ucuz . Vatan Bilgisayar'dan almayacağım bileşenleri tanıdığım birisi Amerika'dan benim için alıp getirecek.Sadece kasa ve monitörü buradan almayı planlıyorum.